سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مفاخر حقوقی/

دكتر حسن ستوده تهراني کیست؟

دكتر حسن ستوده تهراني، استاد دانشگاه و نویسنده که در سال 1306 ش براى ادامه تحصیل به فرانسه عزیمت كرد و موفق به اخذ لیسانس و دكترى در اقتصاد و امور ادارى شد.

به گزارش خبرنگار حقوقی قضایی باشگاه خبرنگاران، دكتر حسن ستوده تهراني متولد 1286 ش)، استاد دانشگاه و نویسنده. در تهران متولد شد.

پس از پایان دوره‏ ابتدایى و متوسطه در سال 1304 ش از مدرسه‏ علوم سیاسى فارغ‏ التحصیل و وارد وزارت دادگسترى شد، در سال 1306 ش براى ادامه تحصیل به فرانسه عزیمت كرد و موفق به اخذ لیسانس و دكترى در اقتصاد و امور ادارى شد.

وی ضمن تحصیل در دانشكده‏ حقوق پاریس موفق به دریافت دیپلم مدرسه‏ علوم سیاسى در رشته‏ مالى شد و در سال 1315 ش به ایران مراجعت و در دانشكده‏ حقوق به تدریس آمار و حقوق ادارى اشتغال یافت تا آنكه كرسى تدریس تاریخ دیپلماسى عمومى به وى واگذار شد.

از آثار وى: "تاریخ دیپلماسى عمومى"، در دو مجلد.[1] فرزند حاج علی‌اكبر بازرگان، در 1286 در تهران متولد شد، پس از اتمام دوره‏ دبستان و دبیرستان وارد دانشكده‏ حقوق تهران شد و لیسانس گرفت.

در 1307 در زمره دانشجویان اعزامى به اروپا قرار گرفت و به فرانسه عزیمت كرد و در پاریس دوره‏ لیسانس و دكترا را گذرانید و به ایران بازگشت.

در 1318 پروانه‏ وكالت دادگسترى گرفت و در همان سال به سمت دانشیارى آمار در دانشكده حقوق انتخاب شد و یك سال بعد استاد كرسى تاریخ دیپلماسى عمومى شد و پس از چندى، كرسى استادى حقوق تجارت و حقوق دریائى و هوائى را عهده‏‌دار شد.

وى مدتى نیز معاونت دانشكده حقوق را عهده‏‌دار بود، دكتر ستوده تهرانى ضمن عهده‌‏دارى وظایف دانشگاهى، مشاعلى را نیز احراز كرد از جمله چندى مشاور حقوقى و رئیس اداره بررسى و آمار بانك كشاورزى بود.

چندى هم عضویت هیئت مدیره شركت سهامى بیمه را عهده‏‌دار و در 1332 در كابینه‏ سپهبد زاهدى، به معاونت وزارت اقتصاد برگزیده شد و قریب یك سال و نیم در آن سمت بود.

دكتر ستوده تالیفاتى براى تدریس رشته‏  تخصصى خود  انتشار کرده، از جمله سه جلد تاریخ دیپلماسى عمومى است كه سال‌ها در دانشكده حقوق تدریس می‌شد.

وى از وكلاى مبرز دادگسترى بود و چون به زبان‏هاى فرانسه و انگلیسى تسلط داشت، بیشتر شركت‏هاى خارجى وكالت خود را به او واگذار می‌كردند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.