سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تبریز/

کیفیّت نامناسب محصولات باغی با برداشت زودهنگام

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: چنانچه محصول زودتر از موقع برداشت شود، كيفيّت مناسبي را نخواهد داشت و در طي رساندن مصنوعي ممكن است به آن نتيجه دلخواه نرسيم.

سعداله اسکندری در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: در طي تكامل فيزيولوژيک ميوه ها و سبزيها تغييرات قابل توجه فيزيكي و بيوشيميايي در محصول صورت مي گيرد.

وی تشریح کرد: زمان مناسب برداشت را مي توان با آزمايشاتي چون سِفتي بافت، نسبت قند به اسيد، تعداد روز پس از گلدهي كامل و حتي واحدهاي گرمايي گرفته شده توسط محصول تعيين نمود.

اسکندری به عوارض برداشت دیرهنگام محصولات باغی اشاره کرد و ادامه داد: چنانچه محصول ديرتر از زمان مناسب برداشت شود نه تنها عمر انباري آن كاهش مي يابد بلكه ضايعات آن در طي حمل و نقل و جا به جايي افزايش خواهد يافت.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: درصد بالايي از وزن محصولات باغي را آب تشكيل مي دهد، تأمين آب نه تنها در افزايش توليد مؤثر است بلكه با بهينه سازي تأمين آب مي توان عوارض فيزيولوژيكي چون لكه تلخي در سيب را كاهش داد. وی اظهار داشت: زمان برداشت صحيح محصولات باغي نقش مهمّي در عمر انباري و كاهش ضايعات آنها دارد.

اسکندری بهبود کیفیّت محصولات باغی را با تغذیه صحیح امکانپذیر دانست و تاکید کرد: تغذيه صحيح محصولات باغي نقش مهمي در كاهش ضايعات و بهبود كيفيّت محصول توليدي و عمر انباري محصولات برداشت شده دار/س

برچسب ها: کیفیّت ، محصولات ، باغی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.