سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تاکید روسيه بر تقويت همکاري ها با ويتنام

سفیر روسیه در ویتنام روز چهارشنبه اعلام کرد کشورش مایل به تقویت همکاری ها با ویتنام است و این کشور یکی از اولویت ها در سیاست خارجی روسیه در منطقه جنوب شرق آسیاست.

به گزارش سرويس بين‌ الملل باشگاه خبرنگاران به نقل ازخبرگزاری شین‌هوا؛ "آندری جی کووتون" Andrey G. Kovtun در کنفرانسی مطبوعاتی در هانوی، پایتخت ویتنام، در خصوص توسعه روابط دو جانبه روسیه و ویتنام گفت سال 2013 میلادی شاهد توسعه پویای روابط دو جانبه بود و دو کشور به تماس ها و دیدارهای سطح بالا ادامه دادند که از این جمله می توان به سفر انگوین تان دونگ نخست وزیر ویتنام به روسیه در ماه مه و سفر رسمی ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه به ویتنام در ماه نوامبر اشاره کرد.
این دیپلمات روس خاطر نشان کرد این دیدارها نشانگر عمق روابط دو جانبه و عزم دو طرف برای تسریع همکاری هاست.
وی افزود میزان مبادلات تجاری روسیه و ویتنام در ده ماه نخست سال 2013 میلادی به سه میلیارد و 150 میلیون دلار رسید که افزایشی دو درصدی را نسبت به مدت مشابه در سال گذشته نشان می دهد.
این دیپلمات گفت پیش بینی می شود این رقم سال 2015 میلادی به هفت میلیارد دلار و در سال 2020 میلادی به 10 میلیارد دلار برسد.
سفیر روسیه در ویتنام خاطر نشان کرد دو طرف در همکاری ها در زمینه های انرژی، امنیت و دفاع ملی، فرهنگی، آموزش، گردشگری، علوم و فن‌آوری و کمک به تعمیق مشارکت جامع راهبردی بین دو کشور پیشرفت داشته اند.
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.