سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در "بشقاب برنج" شما چه خطراتی وجود دارد؟

یافته‌های جدید دانشمندان نشان می‌دهد که در هر بشقاب برنج اسرار و راز‌هایی وجود دارد که اگر "سلامتی‌تان" برایتان اهمیت دارد، باید از آن‌ها اطلاع پیدا کنید.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران؛ بررسی‌ها نشان می‌دهند برنج در هنگام پخته شدن تمام ویتامین‌های خود را از دست می‌دهد.بهره گيري از فواید برنج باید آن را به صورت کته مصرف کنید.

برنج تازه دارای ویتامین بیشتری است و "برنج قهوه اي" خنک کننده است و افراد با مزاج گرم می‌توانند آن را مصرف کنند.

نتایج مطالعات نشان می‌دهند که محققان بر این باورند مصرف برنج حداقل 2 بار در هفته مناسب است و میزان آن باید بسیار کم باشد و بهتر است برای کاهش حجم برنج مصرفی خود هنگام دم کشیدن، آن را بو بکشید. برنج از "خوراکی‌های پر کالری" است که باعث چاقی و "اضافه وزن" می‌شود.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.