وحید خلیلی، هنرمند نقاش، در گفتگو با خبرنگار حوزه تجسمی
باشگاه خبرنگاران، درباره وضعیت اقتصاد هنر گفت: در حال حاضر تعریف درستی از اقتصاد هنر وجود ندارد زیرا هر کسی آن را همانطور که میاندیشید تعریف و تعبیر میکند.
وی افزود: برخی مخاطبان به ویژه مخاطبان عام بر این عقیدهاند که آثار هنری گران است بنابراین مردم نمیتوانند اثر هنری ایرانی خریداری کنند و همین خرید نکردن باعث رشد نداشتن اقتصاد هنر میشود.
خلیلی اظهار داشت: در حقیقت رشد اقتصاد هنر به گرانی یا ارزانی اثر ارتباطی ندارد بلکه به شناخت و آگاهی مرتبط است.
این هنرمند بیان کرد: فرشهای دستباف ایرانی در ایران و جهان خریدار دارد و همه علاقمند به این نوع فرشها با طرحها و نقشههای متفاوت هستند در حالیکه این نوع فرش هم در بازار داخلی و هم در بازار خارجی قیمت بالایی دارد به عبارت دیگر قیمت خودش را براساس ارزش خود دارد.
وی تصریح کرد: فرش ایرانی خریدار خود را پیدا کرده و در حقیقت جایگاهی در بین مردم کشورمان و در سطح بین الملل بدست اورده بنابراین فرش ایرانی به عنوان یک اثر ارزشمند هنری ایرانی به خوبی به فروش میرسد.
این نقاش اظهار داشت: برای آثار هنری دیگر هم مانند فرش ایرانی باید اندیشید و بازار آن را پیدا کرد و سپس به فکر رشد اقتصاد آن بود.
خلیلی خاطرنشان کرد: مشکل ما در این است که هنوز بازار هیچ هنری را ایجاد نکردهایم و تنها به فکر رشد اقتصاد آن هستیم. بنابراین با شکست مواجه میشویم.
انتهای پیام/ اس