سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اخبار ویژه روزنامه های یکشنبه؛

مصوبه ۷۰۰ ميليارد ريالي دولت براي خشکسالي اصفهان/تأخیر هیأت ایرانی در مراسم ماندلا به روایت یک منبع اصولگرا

تاسيس کنسولگري جديد ايران در افغانستان به پيشنهاد ظريف،تأخیر هیأت ایرانی در مراسم ماندلا به روایت یک منبع اصولگرا،واكنش روحاني به سخنان حجاريان،تسلیت رهبر کره شمالی به عمه اش! و ...از جمله خبر ویژه برخی روزنامه های یکشنبه هستند که اینجا میخوانید.

مجله شبانه باشگاه خبرنگاران؛

*کیهان

افزایش تحریم‌های ضد ایرانی زیر پوست مخالفت با تحریم‌های جدید

ارزیابی جامعه اطلاعاتی آمریکا راز نگرانی دولت این کشور درباره تصویب تحریم‌های جدید علیه ایران را بازگو می‌کند.
ماری هارف سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در جمع خبرنگاران درباره علت مخالفت دولت با تصویب تحریم‌های جدید از سوی کنگره گفت: ما برای اعضای سنا و دیگران روشن ساخته‌ایم که چرا فکر می‌کنیم این کار به راهبرد مذاکرات آسیب می‌رساند. من می‌توانم لحن دقیقی را که در این زمینه از طرف جامعه اطلاعاتی به کار برده شده ارائه کنم، یک‌دقیقه به من فرصت پیدا کردن آن را بدهید.
جامعه اطلاعاتی در ارزیابی 10 دسامبر خود اعلام می‌کند؛ «تحریم‌های جدید احتمال رسیدن به یک موافقتنامه جامع و موفقیت‌آمیز را با ایران تضعیف می‌کند.»
وی همچنین اظهار داشت: تحریم‌های جدید بین اعضای جامعه بین‌المللی تفرقه ایجاد می‌کند. ما دور دنیا گشته و گفته‌ایم تحریم‌ها را با این هدف وضع کرده‌ایم که ما را به یک راه‌حل دیپلماتیک برساند. اگر ما در چشم شرکا چنین جلوه کنیم که حقیقت را نمی‌گوییم، این به معنای آن است با حسن‌نیت مذاکره نمی‌کنیم، این توافقی که ما به اتفاق گروه 5+1 آن را امضاء کرده‌ایم به صراحت می‌گوید که ما در حین مذاکرات تحریم‌های جدید وضع نخواهیم کرد، اگر ما خودمان نخواهیم پای این موافقتنامه بایستیم، چگونه می‌توانیم از دیگران بخواهیم که پای آن بایستند؟ همچنین، این کار می‌تواند ایرانیان را به اتخاذ موضع سخت‌تری وادار کند و بدترین سناریوی ممکن پایان یافتن مذاکرات است. پس چرا به خاطر چیزی که هنوز برای اثبات یک دیدگاه اجرا هم نشده است، به استقبال خطر برویم. موضع البته به معنای انصراف دولت آمریکا از اعمال فشار بر ایران و کنار گذاشتن تحریم‌ها نیست. در واقع دولت آمریکا با اتخاذ تاکتیک میان‌بر، به جای اینکه اسم تحریم‌های جدید را به میان آورد- آن‌گونه که کنگره طالب است- عملاً تعداد شرکت‌های تحت تحریم را گسترش داده که آخرین مورد آن اعمال تحریم‌ها علیه 18 شرکت جدید است. بدین ترتیب برخی اعضای هیئت مذاکره‌کننده ایرانی نیز مدعی شده‌اند هرچه روح توافق ژنو نقض شده اما متن آن نقض نشده و هنوز توافق نمرده است؟
در واقع بر اساس آخرین خبرها دولت و کنگره آمریکا همزمان با افزایش تحریم‌ها علیه ایران، جنگ زرگری راه انداخته‌اند.
جی کارنی سخنگوی کاخ‌سفید اخیراً اعلام کرد، اگر کنگره تحریم‌های تازه‌ای علیه ایران به تصویب برساند، آن را وتو خواهد کرد.
یک مقام عالی‌رتبه آمریکایی به روزنامه‌ هافینگتون‌پست گفت: ضرورتی ندارد که کنگره این طرح را تصویب کند، زیرا ما در حال تقویت تحریم‌های موجود هستیم و اگر مذاکرات موفقیت‌آمیز نباشد یا اگر ایران تقلب کند، می‌توانیم به تحریم‌ها روی بیاوریم.
ادعای وتوی طرح جدید از سوی رئیس‌جمهور در حالی است که اگر مصوبه‌ای به تصویب دو سوم اعضای کنگره برسد، لازم‌الاتباع از سوی رئیس‌جمهور آمریکاست. در همین حال اکثریت قاطع اعضای سنا و مجلس نمایندگان آمریکا به شدت متأثر از لابی صهیونیستی ایپک هستند. بنابراین مواضع متفاوت دولت و کنگره در ماجرای تحریم‌ها، بیشتر جنگ زرگری است و موضوع واقعی همان است که مقام آمریکایی به هافینگتون‌پست گفته است: «ما در حال تقویت تحریم‌ها هستیم». این جمله مغایر با یکی از دو رکن بیانیه ژنو در زمینه عدم اعمال تحریم‌های جدید است.
در همین حال تابناک گزارش داد: در حالی که متن کامل طرح تحریمی جدید کرک- منندز برای افزایش تحریم‌ها علیه ایران منتشر شده است، نگاهی به متن این طرح حاکی از آن است که در بخش مربوط به اشخاص و نهادها، طرح تحریم‌ جدید در نظر دارد که با گسترش دایره افراد و نهادها، فشار تحریمی بر ایران را دوچندان کند.
سر و صدای طرح تحریمی جدید سناتورهای ضدایرانی سنای آمریکا دیروز در حالی بلند شد که پیش از این گفته می‌شد که این طرح تا پایان مدت شش ماهه موافقتنامه موقت ژنو معلق شده است. اما اکنون گویا آنگونه که مشخص است سناتورها بنا دارند این طرح را بعد از تعطیلات رسمی آخر سال و در روز 6 ژانویه 2014 (دو هفته دیگر) به سنای آمریکا ببرند.
نگاهی به بخش مربوط به افزایش تحریم‌ها بر علیه نهادها و افراد، نشان می‌دهد که طرح جدید با گسترش دایره افراد و نهادها درصدد است تا ضمن شامل کردن نهادهای مهم حاکمیتی در ایران و همچنین گسترده کردن شرایط شمول تحریم افراد، فشار تحریمی را دو چندان بکند. این تحریم‌ها مقاماتی را در دولت، مجلس، وزارت دادگستری، سازمان انرژی و قوه قضائیه شامل می‌شود.  

روایت رسانه روباه پیر از اهمیت دروغ در عملیات روانی

بی‌بی‌سی با انتشار دروغ‌های علنی در واقع کدام روندها را در عملیات روانی مدیریت می‌کند؟
این پرسشی است که شاید خیلی‌ها دنبال دریافت پاسخ آن باشند. وب‌سایت بی‌بی‌سی اخیراً مقاله‌ای را به قلم یکی از اصلاح‌طلبان فراری منتشر کرد که هدف رفتار رسانه‌ای معطوف به دروغ را توضیح می‌دهد؛ هر چند که در همین مقاله نیز بی‌بی‌سی در موضع تخطئه دیگران است. علی‌اصغر رمضانپور معاون فرهنگی وزارت ارشاد در دولت خاتمی که اکنون به عنوان کارمند جزء شبکه دولتی انگلیس (بخش فارسی) فعالیت می‌کند در این مقاله می‌نویسد: در فرآیند انتشار اطلاعات نادرست، هدف محدود به ایجاد باور نسبت به اطلاعات نادرست نیست (اگرچه از تکنیک‌های رایج باور پذیر کردن دروغ مانند گفتن دروغ‌های بزرگ که کسی احتمال دروغ به آن بزرگی را نمی‌دهد یا دادن جزئیات به ظاهر فرعی که مخاطب احتمال دروغ بودن آن را نمی‌دهد یا دادن اطلاعات درست و مشهور در لابلای اطلاعات نادرست، استفاده می‌شود) بلکه هدف اصلی مخدوش کردن اطلاعات درست یا آن نگرش یا باوری است که از نظر دستگاه پروپاگاندا ناپسند است.
وی می‌افزاید: از نظر روانی لازم نیست مخاطب دروغی را باور کند تا بر او اثر نهد، شگرد قدیمی همه دروغ‌گوها این است که فقط روی باور کردن دروغ توسط مخاطب حساب باز نمی‌کنند، آن‌ها روی اثر فردی و جمعی دروغ حساب باز می‌کنند. به تعبیر دیگر اثر دروغ یا اطلاعات نادرست فقط باور کردن آن نیست. دروغ بدیل‌های تازه‌ای در برابر حقیقت در ذهن مخاطب می‌سازد و از شدت اعتماد مخاطب به حقیقت می‌کاهد. از این طریق یک دروغ همیشه سنگ بنای دروغ بعدی است که هدف آن سازمان دادن نگرش تازه است. مجموعه‌ای از دروغ‌ها همراه با استنتاج‌های درست از نظر صوری نظام تازه‌ای از مفاهیم را شکل می‌دهد که شبه حقیقت است.
بی‌بی‌سی ادامه می‌دهد: نظامی از باورها و نگرش‌های تازه که صرفاً به دلیل جاخوش کردن در ذهن و در نقل‌های رسانه‌ای، جایگزین نظامی از باورها و نگرش‌هایی می‌شود که حقیقت نامیده می‌شود یا از نظر حرفه‌ای یا اخلاقی معتبر است. در سطحی کلی‌تر،‌هدف از انتشار این اطلاعات خاکستری استفاده از حساسیت‌های مخاطب برای شکل دادن به برداشت‌هایی است که زمینه را برای توجیه‌پذیر کردن اقدام‌های دستگاه سازنده پروپاگاندا یا نظام‌واره دروغ فراهم می‌کند. این دروغ‌ها آتش تهیه توپخانه‌ای است که پیش از وارد عمل شدن نیروهای پیاده نظام به کار برده می‌شود.

 شورای عالی انقلاب فرهنگی نیمه تعطیل است؟

از زمان ریاست جمهوری دکتر روحانی، جلسات شورای عالی انقلاب فرهنگی با تعطیلی‌هایی همراه بوده به گونه‌ای که تاکنون چهار جلسه بیشتر برگزار نشده است.
به گزارش مشرق، این در حالی است که جلسات شورا در دولت نهم و دهم معمولا به صورت هفتگی و منظم برگزار می‌شدند.
در دولت قبلی در صورتی که رئیس‌جمهور نمی‌توانست در شورا شرکت کند این اجازه را می‌داد که جلسات با ریاست نواب رئیس یعنی روسای قوه مقننه یا قضائیه برگزار شود در حالی که این اجازه را تاکنون حسن روحانی به نواب رئیس نداده است.

شیرزاد: در حال حاضر به امثال ناطق نوری نیاز داریم!

برخی فعالان اصلاح‌طلب می‌گویند از فعالیت ناطق نوری در عرصه انتخابات استقبال می‌کنند هر چند در این باره تردیدهایی دارند.
محمدجواد حق‌شناس در این باره گفت: ناطق نوری می‌تواند مشترکات جریان اصلاح‌طلب و جریان اصولگرای معتدل و خردگرا را به واقعیت‌ نزدیک کند.
عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی در گفت‌وگو با آریا درباره سرلیستی ناطق نوری در طیف اصلاح‌طلبان گفت: تردیدی نیست که حضور آقای ناطق نوری در عرصه انتخابات مجلس کاملا مثبت و تاثیرگذار خواهد بود اما سرلیستی ایشان در طیف اصلاح‌طلبان بستگی به زمان و موقعیت خودش دارد.
وی ادامه داد: اگر چه بستر پیروزی آقای روحانی را اصلاح‌طلبان و آقایان هاشمی و خاتمی فراهم ساختند اما نباید فراموش کنیم که حمایت آقای ناطق نوری از آقای روحانی و نقشی که جریان اصولگرای خردگرا در این زمینه داشتند و همچنین نقشی که آقای ولایتی در انتخابات ایفا کرد و از انتخابات کناره‌گیری نکرد در پیروزی آقای روحانی نقش بسزایی داشتند.
حق‌شناس اظهار داشت: بخش قابل توجهی از سبد رای اصلاح‌طلبان متعلق به آقای ناطق نوری است اما قضاوت درباره این که ایشان به عنوان سرلیست اصلاح‌طلبان مطرح شود قطعا زود است و باید صبر کنیم ببینیم چه کسانی کاندیدا می‌شوند.
احمد شیرزاد نماینده مجلس ششم نیز گفته است: در شرایط فعلی دشوار است که به موضوع سرلیستی اصلاح‌طلبان در انتخابات مجلس دهم وارد شویم اما به طور کلی بنده معتقدم آقای ناطق نوری در موقعیت بسیار خوبی هستند تا در فضای سیاسی کشور فعال شوند البته ورود ایشان به عرصه انتخابات نیازمند آن است که از حالا خیلی بیشتر دیده شوند بنابراین من به عنوان یک ناظر سیاسی بر این باورم که باید نسبت به حضور آقای ناطق نوری بیشتر ابراز علاقه کنیم.
عضو جبهه مشارکت تاکید کرد: آقای ناطق نوری باید ارتباطات خود را با احزاب سیاسی و اتحادیه‌های صنفی بزرگ گسترش دهند زیرا نقش ایشان را در ایجاد تعادل، موازنه مثبت و افزایش عقلانیت در فضای سیاسی کشور مفید می‌دانم.
وی ادامه داد: آقای ناطق نوری ممکن است از توهین‌هایی که صورت گیرد دلگیر باشند البته بنده معتقدم الان زمان دلگیری نیست زیرا اگر جای دلگیری باشد شاید آقای هاشمی بیش از همه محق به دلگیری هستند اما در حال حاضر می‌بینیم حضور ایشان در عرصه سیاسی کشور تعادل بسیار خوب و مثبتی ایجاد کرده است.
وی تاکید کرد: آقای ناطق نوری باید وارد عرصه شود و خود را برای یک مبارزه یا ایفای نقش جدی آماده کند زیرا ما در حال حاضر به امثال آقای ناطق بسیار احتیاج داریم و باید در صحنه حضور داشته باشند.
همچنین سعید حجاریان به ایسنا گفته است: تا انتخابات مجلس زمان زیادی باقی است اما من معتقدم باید مجلس دهم شبیه مجلس پنجم شود یعنی اقلیت قوی و تاثیرگذار از اصلاح‌طلبان وارد مجلس شوند و با توجه به شرایط موجود، چنین چیزی قابل قبول و راضی کننده خواهد بود. در مجلس پنجم، کارگزاران فراکسیونی قوی بودند. به نظر من حضور آقای ناطق نوری در مجلس بعدی بسیار موثر خواهد بود و من از حضور چنین نیروهایی در مجلس بعدی استقبال می‌کنم اما خود آقای ناطق گفته است که در انتخابات شرکت نمی‌کند.
در همین حال محمدرضا تابش معتقد است که هنوز زود است درباره نامزدی عارف و ناطق نوری و یا سرلیستی آنها اظهار کنیم.

*خراسان


مصوبه ۷۰۰ ميليارد ريالي دولت براي خشکسالي اصفهان

بر اساس بخشنامه اي که طي روزهاي اخير به وزارت کشور ارسال شده است، مقرر شده بنا به پيشنهاد معاونت برنامه ريزي و نظارت راهبردي رييس جمهور مبلغ 700 ميليارد ريال از محل منابع ماده ۱۰ قانون تنظيم بخشي از مقررات مالي دولت در اختيار استان اصفهان قرار گيرد تا در زمينه هاي مربوط به رفع زيان هاي ناشي از خشکسالي هزينه شود. همچنين در اين بخشنامه تاکيد شده است که مصوبه هاي شهريورماه و مهرماه دولت در اين زمينه، لغو مي شوند.

تاسيس کنسولگري جديد ايران در افغانستان به پيشنهاد ظريف

بر اساس مصوبه هفته هاي اخير هيئت وزيران که توسط اسحاق جهانگيري معاون اول رييس جمهور به دستگاههاي مربوطه ابلاغ شده، مقرر شده است بنا به پيشنهاد شهريورماه محمدجواد ظريف وزير خارجه کشورمان، سرکنسولگري جمهوري اسلامي ايران در شهر زرنج ولايت نيمروز افغانستان با رعايت قوانين و مقررات مربوطه تاسيس شود و فعاليت خود را آغاز کند.

*ایران

تأخیر هیأت ایرانی در مراسم ماندلا به روایت یک منبع اصولگرا 

خبر اول اين كه یک منبع اصولگرا ادعا کرده براي شركت در مراسم تدفين ماندلا، ابتدا قرار بود آقاي روحاني شركت كند كه به دليل تراكم كاري، قرعه به نام ظريف و سپس جهانگيري افتاد اما در نهايت محمد شريعتمداري با يك هواپيماي فالكون عازم آفريقاي جنوبي شد. این منبع مدعی شده اخذ مجوز پرواز از 11 كشور و سه بار سوختگيري در مسير كيپ تاون باعث شد فرستاده ايران در مهلت مقرر به اين مراسم نرسد. 

بادامچيان: موسوي و كروبي «سر» نيستند 

خبر ديگر اين كه حبيب‌الله بادامچيان درباره موضع حزب مؤتلفه در مورد موسوي و كروبي گفت: آقاي عسگر اولادي مي‌فرمود كه اينها سران‌فتنه نيستند. ما هم‌ نظرمان همين است كه اينها «سر» نيستند. شما به بنده بگوييد آقاي كروبي كجا سر فتنه است؟ آقاي عسگر اولادي مي‌فرمود سران فتنه امريكا، انگليس و اسرائيل بودند. اينها فتنه خورده امريكا و انگليس هستند؛ اين حرف درستي است. متأسفم كه اين دو نفر از فرصتي كه آقاي عسگر اولادي با آن لحن مؤدبانه خودش براي اينها پديد آورد، استفاده نكردند. وي به خبرآنلاين گفت: تا الان خبرها اين است كه موسوي برنمي‌گردد. راه براي برگشت اينها باز است. بايد توبه كنند. نظام به اينها خيلي محبت كرد. آقاي كروبي در انقلاب نقشي داشته ولي قطعاً ايشان مدير و مدبر براي اداره كشور نبود ولي 2بار براي رياست جمهوري تأييد صلاحيت شد. يا موسوي قطعاً رجل مذهبي نبود. البته رجل سياسي هست ولي رجل مذهبي يعني كسي كه برجستگي‌هايي در مسائل ديني داشته و حداقل با مباني فقه اسلامي آشنا باشد كه نيست. موسوي اين ويژگي‌ها را ندارد.ولي تأييد صلاحيت شد.شوراي نگهبان مدارا كرد.

جدال لفظي افروغ و حجاريان 

شنيديم كه سعيد حجاريان هفته گذشته در مصاحبه‌اي گفته بود كه اگر بنا بر تغيير قانون اساسي باشد بهتر است دست دولت در انحلال مجلس باز باشد. انتقادات زيادي متوجه موضعگيري وي شد از جمله اين‌كه عماد افروغ در گفت‌و‌گو با سايت فردا نسبت به اين موضوع ابراز نگراني كرده و آن را تداعي‌كننده «بينشي ديكتاتور مآبانه» خوانده است. او با بيان اين‌كه «دو بار ناقوس ديكتاتوري جديد را به صدا در آورده‌ام و هم‌اكنون بايد سومي آن را به صدا درآورد»، افزود: يك بار در زماني كه در دوره دوم خرداد بين قوه مقننه و مجريه يك هماهنگي كامل و مطلق ايجاد شد و يك بار هم مربوط به زماني است كه به نظر مي‌رسيد دولت نهم همسو و هم جهت با مجلس هفتم شكل بگيرد. اما خطر مرتبه سوم با اين اظهار نظر به مراتب بيشتر و ديكتاتور مآبانه‌تر از موارد قبلي است.

مرتضوی: احمدی‌نژاد گفت نگران نباش 

دست آخر اين كه سعيد مرتضوي كه ماجراي رياستش بر سازمان تأمين اجتماعي به يكي از چالش‌هاي ميان مجلس نهم و دولت دهم تبديل شده بود و اين روزها كميته تحقيق و تفحص مجلس از تخلفات گسترده سازمان تحت رياستش گزارش داده، در مصاحبه با هفته‌نامه «پنجره» مسائلي را مطرح كرده است. او كه حكم ديوان عدالت اداري در مورد بركناري‌اش را سياسي و غيرقانوني نامیده، درباره چرايي استعفا ندادنش به رغم این حکم گفته است: «نامه را به آقای احمدی‌نژاد نشان دادم و توضیح دادم که آقای حداد گفته‎اند مصلحت نظام است که کناره‎گیری کنم. آقای احمدی‎نژاد گفتند من فرد دوم مملکت هستم، مصالح نظام را من بهتر می‎دانم یا نمایندگان تهران؟ اگر امروز بر سر شما کوتاه بیاییم، اینها فردا در رابطه با افراد دیگر مدعی می‎شوند.» 

*تهران امروز

غيبت روحاني ۳ جلسه شد

به گزارش فارس، در جلسه ديروز مجمع تشخيص مصلحت نظام هيچ يك از سران قواي سه‌گانه حضور نداشتند. در عين حال حسن روحاني رئيس‌جمهور براي چندمين بار متوالي غايب جلسات صحن مجمع تشخيص بوده است كه اين موضوع در جلسه گذشته مجمع مورد انتقاد آيت‌الله هاشمي‌رفسنجاني قرار گرفت.

مجوز لاريجاني براي ديدار با ستوده!


ژوزف ويدنهولز اتريشي از اعضاي هيات پارلماني اروپا در گفت‌وگو با «شرق» مدعي شد كه در ديدار هانس اسبودا، عضو هيات پارلمان اروپا به ايران با محمدجواد لاريجاني، دبير ستاد حقوق بشر، ايشان تاكيد داشتند كه خانم ستوده شهروند آزادي هستند و ديدار با ايشان منع قانوني ندارد، به اين ترتيب هر كسي بخواهد مي‌تواند با ايشان ديدار كند.

واكنش روحاني به سخنان حجاريان

حسن روحاني از سخنان حجاريان مبني بر «اعطاي اختيار انحلال مجلس به رئيس‌جمهور» عصباني شده و چند نكته را به اطرافيان خود گفته است: 1 - اين حرف‌ها از نوع دوستي خاله خرسه است و محبت اين آقايان به ما لطمه مي‌زند.2 - من ۵ دوره در مجلس بوده‌ام. جايگاه مجلس نبايدخدشه دار شود. فردا در انتخابات مجل س چگونه مي‌شود مردم را دعوت به راي دادن كرد؟ مردم مي‌گويند اينها راي ما را مي‌خواهند براي در اختيار گرفتن مجلس براي دولت.3 - اين نوع تفكرات مثل تفكر مصدق است كه مجلس را منحل كرد و چند ماه بعد سرنگون شد. 4 - طرفداران دولت اعتدال به سخنان حجاريان پاسخ دهند.

*جمهوری اسلامی

* يك عضو هيات مديره ائل خودرو كه نماينده رسمي جنرال موتورز در ايران است درباره شايعاتي مبني بر حمايت جنرال موتورز از تيم ملي فوتبال ايران در جام جهاني برزيل گفت: ائل خودرو قراردادي با فدراسيون فوتبال ايران به امضا رسانده و به عنوان حامي تيم‌هاي ملي ايران شناخته شد. به گزارش ايرنا به نقل از "يو اس ويوور" مجيد جاوداني درباره قرارداد توافق شده ميان جنرال موتورز و تيم ملي فوتبال ايران نيز گفت: اين قرارداد حدود 15 ميليارد تومان است. وي تصريح كرد: مي‌توانم بگويم اين مبلغ توسط جنرال موتورز تأمين شده و اگر مدعي شوم اين شركت بزرگ امريكايي حامي تيم ملي فوتبال ايران شده كاملاً خبر درست و صحيحي مي‌باشد.

* رئيس انجمن مددكاري از شيوع بيماري خطرناكي به نام زگيل تناسلي خبر داد كه به گفته وي؛ تاكنون حدود 1 ميليون نفر به آن مبتلا شده‌اند و هيچ درماني براي آن وجود ندارد. به گزارش فرارو، مصطفي اقليما، مددكار اجتماعي و رئيس انجمن علمي مددكاران اجتماعي، در پاسخ به سؤال خبرنگار ايلنا: در مورد اين مسئله كه چه بيماري‌هاي مقاربتي به جز ايدز اكنون در بين مردم رواج دارد؛ گفت: بيماري‌هاي عفوني وجود دارند اما قابل درمان هستند و بيماري‌هايي مانند سفليس هم كه ديگر تقريباً ريشه كن شده‌اند. بيماري كه امروز بسيار رواج پيدا كرده است و از ايدز هم خطرناك‌تر است بيماري زگيل تناسلي است كه به سرعت به طرف مقابل منتقل مي‌شود. اين زگيل‌ها سبب عفونت و سرطان مي‌شود و افراد مبتلا همچنين نمي‌توانند ديگر بچه‌دار شوند. اقليما افزود: اين بيماري درمان سختي دارد و تنها راه مقابله با اين بيماري پيشگيري است و آن هم فقط توسط واكسن انجام مي‌شود. البته حتي يك عدد هم از اين واكسن در ايران موجود نيست و افراد بايد آن را از خارج از كشور تهيه كنند.

*قدس

تسلیت رهبر کره شمالی به عمه اش!

فردا: شبکه ‌های اجتماعی دیروز عکسی را منتشر کردند که در آن کیم جونگ اون رهبر کره شمالی در حال عرض تسلیت به «کیم کیونگ هوی» عمه خود است. شوهر عمه رهبر کره شمالی اخیراً به جرم خیانت به کشور اعدام شده است.

دلیل استفاده نکردن نتانیاهو از رایانه

الف: تلویزیون رژیم صهیونیستی در واکنش به انتشار اخباری در رابطه با جاسوسی آمریکا و انگلیس از نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم‌صهیونیستی، مدعی شد که نتانیاهو در دفتر کارش هیچ رایانه‌ای ندارد و از بیم جاسوسی برخی اوقات از ایما و اشاره استفاده می‌کند. گفته می شود نتانیاهو دستور داده که هیچگونه سیستم رایانه‌ای در اتاقش نصب نشود.

انتقاد مصلحی از برخی نکات توافق ژنو

رجا: حجت الاسلام حیدر مصلحی، وزیر سابق اطلاعات، برخی مفاد تفاهم‌نامه ژنو را «تکان‌ دهنده» دانسته و گفته، جمهوری اسلامی با امضای این سند به طور عملی غنی‌سازی اورانیوم را متوقف کرده است. مصلحی این مطلب را هفته گذشته طی سخنانی در جمع گروهی از طلاب حوزه علمیه «چیذر» در تهران بیان کرده است.

اسکاتلند حساب ایرانیان را نمی‌بندد

باشگاه خبرنگاران: رویال بانک اسکاتلند که به دلیل تحریمهای آمریکا قرار بود حساب 9 ایرانی را در این بانک ببندد، از اجرای تصمیم خود صرفنظر کرد.

تبدیل سایت جماران به خبرگزاری

جهان: سایت جماران وابسته به موسسه تنظیم و نشر آثار حضرت امام خمینی(ره) قرار است در آینده به یک خبرگزاری تبدیل شود.

دبیرخانه زیرمیزی راه‌اندازی شد

تسنیم: سیدسجاد رضوی مدیرکل دفتر نظارت و اعتباربخشی امور درمان وزارت بهداشت از تشکیل کارگروه و دبیرخانه دریافتهای غیرمتعارف پزشکی (زیرمیزی) خبر داد و در توضیح چرایی مسأله 300پزشکی که ماهانه یک‌میلیاردتومان درآمد دارند و درصدی از این درآمدهایشان از طریق دریافتهای غیرمتعارف (زیرمیزی) است، گفت: ما مسأله زیرمیزی را پیگیر هستیم .

پول بدهید، امداد رسانی کنیم!

ایسنا: ناصر قمری عضو شورای اسلامی روستای گل سعید چالدران گفت: متأسفانه با وجود گذشتن بیش از یک هفته از بارش سنگین برف در آذربایجان غربی، راه‌های روستاهای گل سعید و سازغل چالدران همچنان مسدود است. وی تصریح کرد: شخصاً برای رفع این معضل با بخشداری و فرمانداری چالدران تماس گرفتم، وقتی به آقایان مراجعه کردیم، به ما گفتند، باید 250 هزار تومان برای روغن ماشینهای تیغ‌زن پرداخت کنیم تا مسیر روستا باز شود!

گودبای‌پارتی برای برکناری یک مسؤول

تسنیم: فرزین جباری مربی 6 دوره اسبق تیم ملی پرورش اندام کشور با اشاره به برگزاری گودبای‌پارتی برای برکناری یک مسؤول فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام، نسبت به انتصابهای این فدراسیون و حضور افراد مسأله دار در بازار داروهای نیروزا هشدار داد.

واکنش کاستروبه دیدار برادرش‌واوباما

جهان: فیدل کاسترو در مقاله‌ای به برادرش به خاطر استواری، بزرگی و وقارش هنگامی که با اوباما سلام و احوالپرسی کرد و به زبان انگلیسی گفت، «آقای رئیس‌جمهور، من کاسترو هستیم» تبریک گفت.

خاطرات سنگالی متکی

ندای انقلاب: منوچهر متکی وزیر خارجه دولت نهم که سابقه کار طولانی در امور دیپلماتیک دارد، در حال نگارش خاطراتش است. در حال حاضر وی مشغول سر و سامان دادن به نگارش مستند برکناری ناگهانی خود در سنگال از سوی محمود احمدی نژاد است.

دانشگاه ویژه فرهنگیان در آستانه تعطیلی

مشرق: آغاز به کار دانشگاه ویژه فرهنگیان که مجوز تأسیس آن با پیگیری احمدی نژاد به تصویب رسیده بود، با مشکلاتی در کارهای اجرایی مواجه شده است و احتمال دارد این دانشگاه لغو مجوز شود.


تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.