در آستانه فرارسيدن اربعين حسيني و دهه پاياني ماه صفر صورت گرفت؛
به گزارش گروه علمی باشگاه خبرنگاران به نقل از وبدا؛ مهندس سيدرضا غلامي در گفت و گوي اختصاصي با خبرنگار وبدا بيان كرد: بازرسين بهداشت محيط سراسر كشور به منظور ارتقاء سطح سلامت جامعه به ويژه جلوگيري و كنترل بيماريهاي مرتبط با آب و غذا موظفند در محلهاي برگزاري مراسم اعم از هيئتها، مساجد، تكايا، حسينيهها حضور داشته و بر نحوه توزيع نذورات نظارت داشته باشند.
وي ضمن تأكيد بر استفاده از آب سالم و لولهكشي جهت پخت و پز، تهيه چاي و شستشوي ظروف افزود: در تهيه تذورات بايد از مواد غذايي خام بستهبندي شده و مورد تائيد وزارت بهداشت استفاده شود. همچنين فراوردههاي گوشتي نيز بايد مورد تائيد سازمان دامپزشكي كشور باشد.
وي با توصيه بر استفاده از نمكهاي يددار تصفيه شده اضافه كرد: در تهيه نذورات از روغنهاي با ترانس پايين استفاده شود. حبوبات و غلات مورد استفاده فاقد نم و رطوبت و كپكزدگي باشند و در صورت استفاده از سبزي و ميوه به صورت خام، چهار مرحله سالمسازي، شامل پاك كردن، گندزدايي، انگلزدايي و شستشوي نهايي انجام شود.
معاون فني بهداشت محيط وزارت بهداشت بر استفاده از ظروف يك بار مصرف برپايه گياهي جهت آب آشاميدني و بستهبندي مواد غذايي تاكيد كرد و گفت: غداي پخته شده بلافاصله پس از طبخ بايد مصرف شود.
مهندس غلامي در ادامه با اشاره به فصل سرما و استفاده از وسايل گرمازا در محل برگزاري مراسم مذهبي، بر ضرورت رعايت نكات ايمني به منظور جلوگيري از گازگرفتگي و آتشسوزي تأكيد كرد.
انتهای پیام/