سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تبریز/

جعفری گیاهی دارویی تاثیرگذار در هضم غذا

کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: خوردن چای تهیه شده از برگ و ساقه جعفری به هضم غذا كمك می كند.

اصغر نقشی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: جعفری گیاهی است که همه قسمت‌های آن شامل دانه، برگ و ریشه مورد استفاده دارویی قرار می‌گیرد.

وی با توصیه ای به افراد دچارتنگی نفس تشریح کرد: دَم كرده ريشه جعفري براي درمان تنگي نفس بكار مي رود.

نقشی ادامه داد: جعفری سرشار از ویتامین ث و آهن بوده و مصرف آن برای درمان کم‌خونی توصیه می‌شود.

کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: مالیدن دَم کرده جعفری به صورت برای برطرف نمودن لکه ها و جوش ها قابل توصیه است.

وی از اثرات مصرف جعفری در شفاف سازی پوست گفت و اظهار داشت: شست‌وشوی پوست صورت با جوشانده یک دسته برگ جعفری در یک لیتر آب، پوست را شفاف می‌کند.

نقشی تاکید کرد: مصرف جوشانده حاصل از 30 تا 40 گرم جعفری خشک شده در یک لیتر آب ورم مفاصل همراه با درد و رُماتیسم را تسکین می دهد./س

 

برچسب ها: جعفری ، گیاهی ، دارویی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.