به گزارش خبرنگار باشگاه
خبرنگاران قم، حجتالاسلام والمسلمین عبدالفتاح نواب پیش از ظهر ديروز در همایش مدیران استانی مرکز مدیریت و مرکز خدمات حوزههای علمیه سراسر کشور که با موضوع «طرح سنجش سلامت طلاب و روحانیون» برگزار شد اظهار کرد: مسئولیتی که به ما میدهند به عنوان امانتی در دست ما است.
وی افزود: اگر در حفظ امانتهایی که در دستهای شما است به خوبی عمل کنید لبخند و رضایت امام عصر(عج) را به همراه دارد و اگر خوب عمل نشود تمام طلبهها در قیامت از ما سوال خواهند کرد.
دبیر شورای گسترش حوزههای علمیه با بیان اینکه پیامبر (ص) فرمودند که به جان و آبروی انسانها احترام بگذارید عنوان کرد: گاهی اوقات اگر یک کلمه جابه جا شود سرنوشت یک نفر عوض میشود.
وی با بیان اینکه ما روحانیون در حوزه به عنوان یک قشر واحد هستیم تصریح کرد: همه مردم ما را به عنوان روحانی میشناسند، ما خود هستیم که در داخل حوزه بخشهای مختلف ایجاد کردهایم.
نواب بیان کرد: در اساسنامه شورای عالی حوزههای علمیه که توسط جامعه مدرسین تدوین شده است ارتقاء امور گزینشی، تحقیقی، تبلیغی، اجتماعی، سیاسی و معیشتی حوزههای علمیه مد نظر قرار گرفته است.
وی ادامه داد: درست است که معیشت در مرحله آخر قرار داده شده است ولی اگر معیشت نباشد دیگر بخشها نمیتوانند موفق شوند.
دبیر شورای گسترش حوزههای علمیه تاکید کرد: مقام معظم رهبری بارها فرمودهاند که بخشهای اقتصادی اگر میخواهند موفق باشند باید به معیشت مردم برسند.
وی با اشاره به اینکه شورای عالی حوزه علمیه مصوبه دیگری دارد که در هفت مورد به مسائل معیشتی طلاب توجه کرده است گفت: شورای عالی حوزههای علمیه به همین مصوبهها بسنده نکرده است چون میخواهد طلاب فردای بهتری داشته باشند.
نواب ادامه داد: فضلایی که امروز به زمان بهره دهی رسیدهاند کم نیستند ولی به علت مشکلات دوران تحصیل اکنون ناتوان هستند و این وظیفه مسئولان است که در این زمینه فکری داشته باشند./س