به گزارش گروه علمی باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا؛ دكتر كاظم ندافي در اين ابلاغ از معاونين بهداشتي دانشگاه هاي علوم پزشكي خواست تا در قالب طرح تشديد و در چارچوب ضوابط و مقررات بهداشت محيطي، نسبت به تشديد كنترل و نظارت هاي بهداشت محيطي به خصوص از مراكز تهيه و توزيع خشكبار و شيريني اقدام كنند.
رييس مركز سلامت محيط و كار در اين ابلاغ، هدف از طرح تشديد نظارت را تأمين سلامت مواد خوراكي توزيع شده و در نهايت حفظ سلامت و بهداشت عموم عنوان كرد و بر فروش آجيل هاي داراي پروانه ساخت از وزارت بهداشت تأكيد كرده است.
انتهای پیام/