سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

جعل تاریخ توسط حاکم بحرین

یک نویسنده عرب با انتشار مقاله ای در پایگاه اینترنتی المنار به بررسی دو مناسبت روز ملی بحرین و سالگرد اولین شهید انتفاضه دهه 90 در این مجمع الجزایر در کنار جعل تاریخ از سوی پادشاه بحرین پرداخته است.

به گزارش سرويس بين‌ الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از شبکه العالم؛ بحرین به تازگی شاهد برگزاری دو مناسبت کاملا متفاوت بود؛ از یک طرف مقامات و عوامل رژیم آل خلیفه 17 دسامبر را به عنوان روز ملی بحرین جشن گرفتند و از طرف دیگر مردم این کشور در همان روز مراسم سالگرد اولین شهید انتفاضه دهه 90 را برگزار کردند.
 
"احمد اسماعیل" که ساکن مجمع الجزایر بحرین است، در ادامه می نویسد: در انتفاضه دهه 90 مردم بحرین به خیابان ها آمدند و خواهان بازگشت نظام پارلمانی و احیای قانون اساسی سال 1973 شدند.
 
 وی می افزاید: نکته جالب توجه در مراسم روز ملی امسال بحرین، سخنان حاکم این کشور بود که عید ملی را به سالگرد استقلال بحرین با ورود آل خلیفه به این منطقه در سال 1783میلادی ربط داد؛ این درحالی است که استقلال بحرین از استعمار انگلیس در تاریخ 14 اوت سال 1971 صورت گرفت.
حاکم بحرین گفت که امروز را به مناسبت سالگرد فتح بحرین در سال 1783م و تشکیل دولت مستقل عربی دارای حاکمیت و گذشت 42 سال از عضویت بحرین در سازمان ملل متحد جشن می گیریم.
 
"حمد بن عيسى آل خليفه" با این اقدام سعی کرد که استقلال بحرین در سال 1783 که آل خلیفه از الزباره قطر به این منطقه آمدند و با توسل به زور، قدرت را در این سرزمین قبضه کردند، ربط دهد.
 
در این مقاله آمده است: از سوی دیگر مقامات بحرین حادثه ای را که طی آن آل خلیفه از الزباره قطر به این سرزمین آمدند و پس از جنگ و درگیری با بحرینی های اصیل، قدرت را به سلطه خود درآوردند، فتح بحرین نامیده اند.
 
"حاکم بحرین با دامن زدن به این امر و طرح این ارتباط خواست که تاریخ به قدرت رسیدن آل خلیفه را به عنوان آغاز شکل گیری کشور عربی اسلامی مستقل بحرین در اذهان تثبیت کند و این اشتباهی بزرگ است زیرا شکل گیری بحرین به قبل از اسلام باز می گردد و بهترین دلیل برای این ادعا آن است که نامه حضرت محمد (ص) به المنذر بن ساوی حاکم وقت بحرین به زبان عربی بوده است و این نامه همچنان در موزه بحرین نگه داری می شود."
 
وی تاکید می کند: مردم بحرین بدون جنگ و فتح و چند قرن قبل از آمدن آل خلیفه، اسلام را پذیرفتند و مساجد تاریخی بحرین بهترین گواه این امر است.
 
"أحمد اسماعيل" در پایان می نویسد: از سوی دیگر علی رغم این که اغلب کشورها سالگرد استقلال یا وحدت خود را به عنون تاریخ ملی جشن می گیرند اما مقامات بحرین اعیاد، استقلال و تمام مناسبت های بحرین را به شخص یا قبیله ای واحد ربط می دهند تا هویتی برای خود دست و پا کنند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.