به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران،به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران، سیفالله فرزانه اظهار داشت: کسب نشان ملی مرغوبیت اثر نشاندهنده کیفیت، اصالت، استفاده از مواد اولیه بومی و کاربردی بودن آن اثر دارد.
وی حفظ، نگهداری دانش و مهارتهای بومی را از جمله اهداف سازمان برشمرد و ادامه داد: در حال حاضر 9 رشته صنایع دستی و هنرهای سنتی لاکتراشی، سفالگری، گلیمچه متکازین، چادرشب بافی، پتوبافی، نمدمالی، پوشاک جلگه مازندران، ابریشمکشی، ابریشمبافی و کوببافی در مازندران به ثبت ملی رسیده است.
فرزانه تصریح کرد: کلاسهای آموزشی رشتههای مختلف صنایع دستی همچنان در آموزشگاههای سراسر استان برگزار میشود که مورد استقبال فراگیران قرار میگیرد.
وی به ایجاد فضایی برای ترویج بیشتر رشتههای صنایع دستی در کشور تاکید کرد و افزود: برنامهریزی برای توسعه یک صنعت نیازمند حضور فعال نیروهای آموزشدیده است و در صورت وجود نیروی انسانی ماهر روند توسعه تسریع مییابد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران گفت: در صورت برنامهریزی کشور درباره توسعه صنایع دستی ایران، نگاه اقتصادی به آن و بازاریابی برای فروش تولیدات هنری صنعتگران، شاهد رونق اشتغال در این بخش و ایجاد انگیزهای برای سفر به کشور هستیم.
انتهای پیام/م