به گزارش خبر نگار باشگاه خبرنگاران سنندج، سپری این میزان تولید را 10 درصد بیشتر از تولید سال گذشته دانست. وی افزود: محصول انگور این شهرستان به علت عدم استفاده از سموم و کودهای شیمیایی از جمله محصولات سالم بوده و با اطمینان می توان گفت که انگور دیم شهرستان ارگانیک است. به گفته وی با توجه به اطلاع رسانی های صورت گرفته درخواست برای خرید این محصول در سطح استان افزایش یافته به طوری که امسال بخش زیادی از انگور دیم بویژه انگور سیاه استان به استان های همجوار و کشور عراق صادر شده است و قیمت آن در بازار داخلی نیز افزایش چشمگیری داشته است. سپری گفت: با توجه به پتانسیل شهرستان از نظر خاک و میزان بارندگی، توسعه انگور دیم می تواند در برنامه ریزی دراز مدت برای افزایش تولید و ایجاد اشتغال مد نظر قرار گیرد./س
انتهای خبر/