به گزارش
خبرنگار پارلمانی باشگاه خبرنگاران؛ "كانون نمايندگان ادوار مجلس شوراي اسلامي" كه يك تشكل فراجناحي است از سال 1375 در دل مجلس شوراي اسلامي تشكيل شده است و با رويكرد مشورتي با بيش از 1500 نماينده از دورههاي مختلف مجلس تا امروز فعاليت داشته است و با انتخاب هيئت رييسه جديد دور جديدي از فعاليتهاي خود را با ايجاد كميتههاي متفاوت ادامه ميدهد .
"حجتالاسلام حسين سبحانينيا" "دبير كل كانون نمايندگان ادوار مجلس شوراي اسلامي" در گفتگو با
خبرنگار پارلمانی باشگاه خبرنگاران با اشاره به انتخابات هيئت رييسه در ماه جاري گفت:" به دليل اينكه تركيب كانون از نيروهايي متشكل شده است كه اكثرا از مديران اجرايي و قوي هستند و دسترسي نيز دارند ميتوان از نظرات آنها استفاده كرد و برنامهريزي مدون و متعالي در حوزههاي مختلف انجام داد.
وي در پاسخ به اين سوال كه چه افرادي ميتوانند در كانون نمايندگان ادوار عضويت داشته باشند گفت:" كانون يك تشكل فرا جناحي است و صرفا آنچه در مرحله اول مد نظر دارد اين است كه هر كس تمايل به عضويت دارد بايد حداقل يك دوره عضو مجلس بوده باشد و خارج از چهارچوب نظام فعاليتي انجام نداده باشد".
وي افزود : در صورت دارا بودن اين شرايط اقليتهاي مذهبي نيز مي توانند عضو كانون باشند.
"دبير هيئت رييسه مجلس" چهار چوب فعلي كانون را در قالب كميتههاي چهار گانه معرفي كرد و گفت: كميته آموزش عالي ، كميته فرهنگي ، كميته سياسي اقتصادي و كميته اجتماعي و رفاهي هر كدام با مسووليت يكي از اعضاي هيئت رييسه كانون در حال حاضر فعال هستند و قصد داريم در صورت نياز كميتههايي را افزايش دهيم تا موضوعات روز را بررسي كنيم و در هيئت ريئسه مطرح كنيم و آنها را به دستگاههاي اجرايي انتقال دهيم.
حجتالاسلام سبحانينيا تصريح كرد : يكي از دلايل موفقيت كانون در سالهاي گذشته اين بوده است كه اعضاي آن در بخش مشاورهاي در دستگاههاي اجرايي حضور دارند و راحتتر ميتوانند مطالب را به گوش مسوولين برسانند.
وي در پايان خاطرنشان كرد : از جمله تشكلهاي سياسي هستيم كه به صورت منظم ماهيانه در مجلس به گفتگو ميپردازيم و پيشنهاد همكاران را ميگيريم و در صورت لازم بودن پيگيري ميكنيم و بعضي اوقات نيز خارج از اعضاي كانون بسته به موضوعات روز از افراد حاضر در راس دستگاههاي اجرايي براي ايجاد شور و طرح موضوعات دعوت ميكنيم.
انتهای پیام/