گفتنی است: از سال 1990 "سازمان بهداشت جهانی" میزان مصرف شکر را 13 قاشق چای خوری در روز معرفی کرده بود اما درحال حاضر با بازنگری میزان مصرف شکر را در طول روز کمتر از 7قاشق چای خوری معرفی کرده است.
بررسیها نشان می دهند؛ تغییر عادات غذایی و روی آوردن مدام به مصرف انواع فست فودها، غذای چرب و شیرین و انواع شیرینیها و فرآوردههای مشابه آن سبب شده است که میزان ابتلای افراد به بیماری "دیابت" چندین برابر به نسبت دهه ی 90 میلادی شود.
علاوه بر ابتلا به دیابت، افراد زیادی در دنیا در حال حاضر به انواع مشکلات و پوسیدگیهای دهان و دندان به چاقی و اضافه وزن مبتلا شده اند.
کارشناسان سازمان بهداشت جهانی در جدیدترین دسته بندی میزان مصرف مواد شیرین را برای زنان کمتر از 7 قاشق چای خوری در روز و کمتر از 8 قاشق چای خوری در روز برای مردان معرفی نمودهاند.
کارشناسان با انجام تحقیقات فراوان و تکمیل فرمهای پرسشنامه دریافته اند که بیشترین عامل افزایش قند خون و بروز دیابت در افراد به علت مصرف نوشابه های گازدار شیرین بوده است.
انتهای پیام/