به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران سنندج، قادری گفت: استان کردستان به لحاظ ظرفیتهای گردشگری فرهنگی و طبیعی از جایگاه بسیار بالایی برخوردار است.
وی با بیان اینکه طرح جامع گردشگری استان در سال 88 به تصویب و 4 قطب گردشگری برای استان تعریف شد، افزود: 9 ناحیه و 35 منطقه گردشگری در این طرح تعریف و کارهای مطالعاتی آن نیز انجام شده است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان گفت: با توجه به گذشت مدتی از این طرح به محض تایید آن از سوی سازمان میراث فرهنگی کارهای بهروزآوری طرح در کوتاهترین زمان ممکن در سطح استان آغاز و بهروزرسانی خواهد شد.
قادری از وجود سدهای استان به عنوان ظرفیتی ارزشمند در راستای توسعه صنعت گردشگری در کردستان نام برد و گفت: در حال حاضر 23 سد در دست اجرا، مطالعه و ساخت و 9 سد نیز در مرحله آبگیری در استان وجود دارد که میتواند ظرفیتی ارزشمند برای توسعه بیش از پیش فرهنگ گردشگری در استان باشد.
وی افزود: وجود سه ظرفیت عمده شامل کوه آبیدر، محور قشلاق گریزه و بناهای تاریخی و بازارهای قدیمی در شهر سنندج به عنوان مرکز استان بستر جذب بیش از پیش مسافران و گردشگران داخلی و خارجی را به استان فراهم کرده است./س
انتهای پیام/