سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ساندویچ‌هایی برای"مغز"

مطالعات جدید دانشمندان نشان می‌دهد مصرف لبنیات همراه با "ريز مغذي ها" باعث افزایش کارایی مغز خواهد شد.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران؛ بدن در صبح‌ فعالیت‌های شیمیایی را در کمترین حالت خود انجام می‌دهد، از این رو بیشتر صبح‌ها احساس خستگی و گرفتگی داریم.

بررسی‌ها نشان می‌دهند برای آن‌که صبح‌ها بی حوصله و خسته نباشیم، و شاد و سرحال در محیط کار، مدرسه و ... به نظر برسیم، باید نان، پنیر و گردو را فراموش نکنیم.

مصرف پنیر همراه با گردو که سرشار از "اسید‌های چرپ امگا 3" است، باعث ترشح نوعی هورمون در بدن می‌شود که به دنبال آن بدن سرحال شده و استرس و اضطراب از بدن دور می‌شود.

گفتنی است دانشمندان با انجام آزمایشاتی روی هزاران داوطلب دریافتند افرادی که صبح‌ها صبحانه کامل می‌خورند، از تناسب اندام بیشتری برخوردارند و بدنشان سالم‌تر است، البته ساعت مصرف صبحانه نیز مهم است و بهترین زمان برای مصرف وعده‌ی صبحانه بین ساعت 6 الی 8 صبح است، زیرا در این بازه زمانی بدن مواد غذایی را جذب خود می‌کند.

مصرف نان، پنیر و گردو باعث افزایش"ضریب هوشی" شده و تمرکز ذهن را روی مسائل مختلف که درگیرشان هستیم افزایش می‌دهد.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.