سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خوراكي هايي دوست داشتني كه بايد با احتياط مصرف شود

اين خوراكي با طعم مطبوع آن مي‌تواند خطراتي را متوجه افراد و سلامت آنها كند و لازم است افراد با آگاهي نسبت به مصرف آن اقدام كنند.

به گزارش خبرنگار كلينيك باشگاه خبرنگاران؛ افراد بسياري در دنيا به ذرت بوداده علاقمند هستند و آن را بي‌ضرر مي‌دانند اما اين خوراكي مي‌تواند سرشار از عوامل بيماري‌زا براي افراد باشد. 

گفتني است، ذرت بوداده در انواع مزه‌ها مثل پنيري، كارامل، نمكي، كره و يا با ساير افزودني‌ها و ادويه‌هاي مختلف وجود دارد و طرفداران پروپا قرص خود را در دنيا دارد. 

بررسي‌ها نشان مي‌دهند، با وجود مفيد بودن ذرت براي بدن اما مصرف "محصولات فرآوري شده" ذرت بوداده به دليل دارا بودن ميزان زيادي نمك براي سلامتي افراد بسيار مضر است. 

پژوهشگران به افراد علاقمند به مصرف ذرت بوداده توصيه مي‌كنند تا از اين خوراكي به ميزان متعادل  مصرف كنند.

انتهاي پيام/ 
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.