به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران سنندج، پور حبیبی با بیان اینکه سه واحد تولید قارچ خوراکی در استان کردستان اکنون در حال ساخت است گفت: این محصول خوراکی توسط دو واحد تولیدی در استان کردستان اکنون به خارج از کشور صادر می شود.
وی افزود: با توجه به افزایش روزافزون جمعیت و نیاز به منابع غذایی قارچ یکی از جایگزینهای مناسب پروتئین گوشتی است که این مهم یکی از دلایل افزایش تولید این ماده غذایی به شمار میآید.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان در حال حاضر صد و سی نفر در واحدهای قارچ خوراکی استان کردستان مشغول به کار هستند./س
انتهای پیام/