سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اراک/

افزایش اعتیاد زنان به ماده مخدر شیشه از روی ناآگاهی

افزایش اعتیاد زنان به ماده مخدر شیشه از روی ناآگاهی نگران کننده است.

 به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک ، دکتر جمالیان متخصص پزشکی قانونی و مسموميت ها با اشاره به اینکه در حال حاضر نگرانی در مورد افزایش شیوع مصرف مواد مخدر بخصوص مخدر صنعتی شیشه در زنان به خصوص قشردانشجو افزایش یافته، گفت: بعضی از مصرف‌کنندگان شیشه نادانسته از طرق خاصی که این محصول عرضه می‌شود به مصرف آن روی می‌آورند.
دکتر جمالیان افزود: کاهش وزن و علاقه شدید بانوان برای رسیدن به اندامی متناسب آن هم درکوتاه ترین و ارزان ترین راه ها را از مواردی برشمرد که گرایش به مواد مخدر صنعتی را افزایش داده است.
وی با اشاره به اینکه مهمترین ترکیب ماده مخدر شیشه آمفتامین است گفت : این ماده در شکل های مختلف در بسیاری از داروها از سوی شبکه های ماهواره ای برای جلب مخاطب تبلیغ میشود.
رئیس دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی نیز با اشاره به اینکه آمار های نشان می دهد که اعتیاد زنان به ماده مخدر شیشه در کشور رو به افزایش است گفت: افزایش آمار زنان مبتلا به اعتیاد و توزیع ماده مخدر شیشه در قالب داروهای چاقی و لاغری در اماکن زنانه همچون آرایشگاه ها و باشگاه های ورزشی زنگ خطر مهمی را به صدا درآورده است و لزوم توجه بیشتر به این مسئله به خوبی حس می شود.
رحیمی تبارافزود: بررسی هایی روی جامعه هدف صورت گرفته است و بر اساس آن در بین مواد مخدر محرک در حال حاضر شیشه اولین ماده مخدری است که در کشور مصرف می شود و متاسفانه توجه به این ماده مخدر صنعتی طی چند سال گذشته در حال افزایش است.
آتنا اسماعیلی پزشک داروساز نیز با بیان اینکه اقبال بانوان برای مصرف دارو جهت کاهش وزن بیشتر است گفت:یکی از ترکیبات این داروها مواد محرکی مانند شیشه است که فرد با مصرف شیشه در مدت کوتاهی وزن کم می‌کند که البته این کاهش وزن ناشی از کاهش چربی نیست بلکه پروتئین بدن کاهش یافته و دفع می‌شود.
دکتر اسماعیلی یکی دیگر از عوارض مصرف شیشه را اختلالات روان‌پزشکی برشمرد و افزود: به دنبال مصرف شیشه از تحریک‌پذیری و بیقراری در مورد مسایل کوچک تا پرخاشگری شدید، آسیب‌های شدید ، قتل نزدیکان ، فرزندان و وقوع حوادث مختلف برای مصرف‌کنندگان شیشه اجتناب‌ناپذیر است.
وی با اشاره به بروز جنون ناشی از مصرف مواد محرک گفت : فرد مصرف‌کننده فرق بین واقعیت و خیال را نمی‌داند و دچار توهم شدید می شودد که بسیاری از این افراد در بیمارستان‌های روانی بستری شده و حتی طول درمان آنها مدت‌ها طول می‌کشد./س

برچسب ها: اعتیاد ، زنان ، شیشه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.