سرپرست شبکه دامپزشکی کرمانشاه گفت: در آبان ماه سال جاری از سه هزار و 500 مورد از واحدهای صنفی این شهرستان بازدید به عمل آمد و شش واحد به علت تخلف بهداشتی با دستور مقام قضایی پلمپ شد.
مهدی ظفری پور گفت: پس از بازدید های بعمل آمده، 68 پرونده به مراجع قضایی ارسال شد و از
این تعداد سه واحد قصابی، یک واحد رستوران و دو واحد مرغ فروشی پلمپ شد.
وی بیان کرد: اکیپ های بهداشتی در این مدت
بیش از چهار هزار و 300 کیلوگرم انواع فرآورده خام آلوده از مراکز عرضه فرآورده
های خام دامی و رستوران های این شهرستان ضبط و امحا کردند./ش