سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اصفهان/

ضریب وابستگی به واردات مواد غذایی افزایش یافته است

ضریب وابستگی به واردات مواد غذایی به 30 درصد رسیده است و این در حالیست که این ضریب در یک دهه اخیر کمتر از 20 درصد بوده است.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اصفهان، مسوول کارگروه آب اتاق اصفهان با اعلام این مطلب از افزایش وابستگی ایران به واردات مواد غذایی طی سالهای اخیر انتقاد کرد و گفت:به دلیل استفاده نادرست از زمین های کشاورزی و بی توجهی به تولید مزیت دار باعث شده که واردات مواد غذایی سال به سال افزایش یابد.

«مهدی بصیری»در بیست و هشتمین جلسه کارگروه آب اتاق اصفهان افزایش قیمت آب برای مصرف کنندگان شهری راخواستار شد و گفت:دولت با افزایش قیمت گاز باعث صرفه جویی و استفاده بهینه از این انرژی شد ولی برای آب ارزش کمتری قایل می شود.

وی با تاکید بر تمرکز نمایندگان استان اصفهان در مجلس شورای اسلامی بر موضوع آب گفت:متاسفانه سازمان های تخصصی آب در این زمینه فعالانه برخورد نمی کنند.

عضو کارگروه آب اتاق اصفهان همیاری سازمان های دولتی با سازمان های غیر دولتی برای حل بحران آب را خواستار شد و گفت:استفاده از تمام ظرفیت ها برای احیای زاینده رود باید در دستور کار کارگروه قرار گیرد.

«اسفندیار امینی» با انتقاد ازاحداث تونل موازی با زاینده رود گفت:تونل گلاب دو باعث خشک شدن مضاعف رودخانه زاینده رود می شود./س

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.