سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

"آبمیوه های طبیعی" را جایگزین آبمیوه های صنعتی کنید

آبمیوه های طبیعی باید جایگزین آبمیوه های صنعتی شوند.

به گزارش گروه علمی باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا؛ مسئول بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: زیاده روی در مصرف نوشیدنی های شیرین مانند شربت ها و آبمیوه های صنعتی باعث تجمع مواد افزودنی و نگهدارنده در بدن می شود.

نسرین علیزاده افزود: در آبمیوه تازه آنزیم های مفید بسیار زیادی وجود دارد و خواص آبمیوه های طبیعی به تازه بودن آن وابسته است و باید پس از آب گیری، فوری میل شود.

وی بهترین زمان نوشیدن آب میوه را هنگام صبح یا نیم ساعت قبل از غذا اعلام کرد و گفت: مواد مغذی و ویتامین های موجود در آبمیوه در این شرایط بهتر جذب می شود.

وی تاکید کرد: از آب میوه های آماده کمتر استفاده کنید زیرا بیشتر شربت ها و آبمیوه های آماده حاوی مقادیر زیادی شکر افزوده است به همین دلیل مصرف زیاد آن ها باعث افزایش دریافت انرژی شده و فرد را مستعد اضافه وزن و چاقی می کند.

وی خاطر نشان کرد: آبمیوه های صنعتی که حاوی قند افزوده هستند ترکیب مضری برای سلامت دندان ها به شمار می رود و باعث تخریب و پوسیدگی بافت دندانی می شود.

علیزاده با بیان این که برای کودکان زیر 6 سال نوشیدن آبمیوه صنعتی توصیه نمی شود، گفت: مصرف زیاده از حد آب میوه طبیعی نیز در کودکان زیر 2 سال باعث کاهش اشتهای آن ها برای مصرف مواد غذایی و شیر می شود.

وی افزود: آبمیوه مانده و کهنه شده تلخ و بدبو می شود و باید از مصرف آن به شدت پرهیز کنید زیرا سبب بیماری زایی و سوء هاضمه می شود .

وی تصریح کرد: در برنامه غذایی روزانه بهتر است از آبمیوه طبیعی و تازه که در منزل تهیه کرده اید استفاده و به جای شربت های صنعتی انواع خانگی آن را مصرف کنید.


انتهای پیام/
برچسب ها: آب میوه ، قند ، شربت ، چاقی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.