به گزارش
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران؛ در چند روز گذشته پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ طی یک طرح سراسری در سطح شهر تهران به ویژه 40 نقطه آلوده آن، توانست خسارات سنگینی را به توزیع کنندگان مواد مخدر و قاچاقچیانی که توزیعکننده مواد افیونی بودند وارد کند.
براساس این گزارش، این طرح که حدود 48 ساعت به طول انجامید نتایج بسیار موثری را در خصوص پاکسازی شهر تهران از سوداگران مرگ داشت، به طوری که عملیات های پی در پی باعث شد تا 14 قاچاقچی اصلی مواد مخدر افیونی و روانگردان که به صورت عمده در سطح شهر فعالیت می کردند به همراه 120 خرده فروش مواد مخدر که درنقاط آلوده مستقر بودند دستگیر و به مقام قضایی تحویل داده شوند.
همچنین تعدادی از دستگیرشدگان به صورت باندی عمل میکردند که با اقدام اطلاعاتی و امنیتی پلیس تهران این باندها نیز به طور کامل منهدم شدند.
از دیگر اقدامات بسیار موثر این طرح این بود که بیش از 300 معتاد ولگرد و بی خانمان که به دلیل طرد از خانواده در پارک ها و حاشیه های اتراق کرده بودند وموجب سلب آرامش شهروندان تهرانی شده بودند جمع آوری و به کمپ شفق منتقل شوند.
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران از این تعداد که بیش از 300 معتاد بودند تعداد قابل توجهی پس از دو ساعت حضور در کمپ رها شدند به طوری که بدون شک پس از رهایی این افراد مجددا سوداگران مرگ به جایگاه های خود بازگشته و تلاش شبانه روزی پلیس و همکاری مردم بی نتیجه خواهد ماند.
لازم به یادآوری است که پیش از این نیز سرهنگ مطهری رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ با اعلام خبر جمع آوری معتادان از مسئولین درخواست کرد که ظرفیت کمپ ها را افزایش دهند.
به طور حتم این مقام مسئول از مشکلات جدی رهایی مجدد معتادان به سطح شهر آگاه بود و می دانست با حضور دوباره معتادان شهر تهران به پاکسازی صددرصد معتادان بی خانمان و خطرناک نخواهد رسید و باز هم شاهد آن خواهیم بود که این افراد در حواشی بزرگراهها و فراز و نشیبهای تهران در حالی که در خانههای کارتونی بیتوته کردهاند، دیده شوند.
"محمد حسینی" یک آسیب شناس امور اجتماعی نیز در این باره گفت: به طور حتم بازگشت مجدد معتادان پس از جمع آوری در حالی که هیچ گونه اقدامات درمانی بر روی آن ها صورت نگرفته است می تواند ضربات سنگین تری را به بدنه شهرمان وارد کند چرا که این موضوع جسارت خرده فروشان و مصرف کنندگان را بالا خواهد برد.
وی ادامه داد: هم چنین اگر برعکس این موضوع رفتار شود مشاهده خواهیم کرد که همین افراد به اصطلاح کارتونخواب و بیخانمان می توانند پس از رهایی از چنگال اعتیاد افراد موثر و مفیدی برای جامعه و خانواده شان باشند و مسئولان باید بدانند سرمایه گذاری در این حیث سودهای ارزشمند بسیاری را به همراه خواهد داشت.
*معتادان جوانتر در کمپها نگه داشته میشوند خبرنگار باشگاه خبرنگاران با حضور در بین معتادان پس از یک گفتگو با آنان دریافت که این افراد پس از دو ساعت حضور در کمپ توسط متولیان کمپ مذکور رها شدند و تنها افراد جوان که نسبت به سایرین وضعیت مناسبتری داشتند جهت درمان نگهداری شدند.
همچنین به نظر می رسید تنها افرادسالخورده و افرادی که دچار جراحات سنگین که ناشی از استعمال مواد مخدر بود از کمپ بیرون شده و مجدد به سطح شهر بازگشتند.
جای یک سوال باقی میماند که سایر سازمانها که بازپوری معتادان بر عهدهدار دارند و دارای اعتبار و بودجه کافی برای این کار را دارند چرا کوتاهی و قصور میکنند؟
انتهای پیام/