سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بي‌اثر شدن تحريم‌ها با ابتكار عمل كارآفرينان

مدير كل تعاون، كار و رفاه اجتماعي استان تهران گفت: كارآفرينان با ابداعات و ابتكار عمل خود مي‌توانند كشور را از وابستگي برهانند و تحريم‌ها را بي‌اثر كنند.

احمد لطفي‌نژاد در گفتگو با  خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران گفت: تحريم‌هاي 33 ساله برعليه كشورمان در عزم و اراده ملت تاثيري نداشته و توسعه كارآفريني در كشور به عنوان بهترين ابزار شكست تحريم‌ها تلقي مي‌شود.

وي در ادامه با تاكيد براينكه كارآفرينان با ابتكار عمل خود مي‌توانند كشور را از وابستگي برهانند تصريح كرد: ابداعات نوين از سوي كارآفرينان موجب بي‌اثر شدن تحريم‌ها مي‌شود و اين امر با توجه به استقبال جوانان و فارغ التحصيلان دانشگاهي در جريان روبه رشد كارآفريني در كشور به وضوح مشاهده مي‌شود.

مدير كل تعاون، كار و رفاه اجتماعي استان تهران خاطر نشان كرد: امروزه يكي از ويژگي‌هاي بارز كارآفريني در كشور جوان‌گرايي كارآفرينان است بطوريكه در سال جاري بيش از 2 هزار و دويست نفر كارآفرين در هفتمين جشنواره امسال و از كارآفرينان برتر استان در سرشاخه صنعت، خدمات و كشاورزي ثبت نام كردند كه از اين ميان سه نفر موفق به ارايه طرح برتر در سطح ملي شدند.

انتهاي پيام/

برچسب ها: تحریم ، ابتکار ، تهران
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.