سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طلب آمرزش برای "ماندلا" حرام است!

"عبدالرحمن البراک"مفتی مشهور وهابی عربستان سعودی با صدور بیانیه ای تاکید کرد که "نلسون ماندلا" کافر و طلب آمرزش برای او حرام است.

به گزارش سرويس بين‌ الملل باشگاه خبرنگاران به نقل ازشبکه العالم؛ " البراک"، "نلسون ماندلا" رهبر مبارزه با نژاد پرستی در آفریقای جنوبی را که چند روز پیش وفات یافت، آماج حملات خود قرار داد و وی را کافر و ملحد خواند و طلب آمرزش و ستایش برای او را حرام دانست.
 
وی با انتقاد از ستایش رسانه ها از ماندلا گفت:این مرد چیز قابل ستایشی ندارد، غیر از آنچه که درباره مقاومت و مقابله او با نژادپرستی و صبر و استقامتش در تحمل آزار و اذیت ها نقل شده است.
 
"البراک" گفت: ستایش رسانه ها از ماندلا به دلیل رضایت آمریکا و سازمان ملل و مسیحی بودنش است، زیرا اگر مسلمان بود از توجه و تحسین آنها برخوردار نمی شد.
 
این مبلغ سعودی گفت:مسیحیان کافر و مشرک هستند و کسی که برای یک کافر طلب رحمت می کند، مرتکب کاری مغایر با اسلام شده است و اگر آگاهانه دست به این اقدام بزند و بر آن اصرار ورزد، پس وی مرتد است.
 
"عبدالرحمن البراک" افزود: ای مسلمانان از خدا بترسید و شما فعالان رسانه ای برحذر باشید که دچار لغزشهای زبانی و نوشتاری نشوید. زیرا شما در برابر آنچه که می گویید و می نویسید، مسؤل هستید.
 
پیش از این " سلمان الماجد " مبلغ دیگر وهابی سعودی هم گفته بود : به لحاظ شرعي طلب مغفرت براي "نلسون ماندلا" جايز نيست؛ اعمال خيري كه او انجام داده است در آخرت كمكي به او نخواهد كرد، ولی شايد از مجازات او بكاهد.
 
"الماجد" در گفت وگو با شبكه تلويزيوني سعودي "روتانا" افزود: طلب مغفرت براي غير مسلمان جايز نيست .. خداوند پيامبر اكرم (ص) را از طلب مغفرت براي منافقان بازداشت.
 
"نلسون ماندلا" رئیس جمهوری پیشین آفریقای جنوبی و قهرمان مبارزه با نژادپرستی روز جمعه در سن 95 سالگی درگذشت. ماندلا از چند سال پیش از بیماری های شدیدی رنج می برد و اخیراً تحت مراقبت های ویژه قرار داشت.
 
"ماندلا" در سراسر جهان به عنوان نماد مبارزه با نژاد پرستی شناخته می شود و بسیاری او را پدر آفریقای جنوبی می‌دانند.
 
او اولین رئیس جمهوری سیاه پوست آفریقای جنوبی در سال های 1994 تا 1999 بود. وی به دلیل مبارزه علیه تبعیض نژادی 27 سال زندانی  بود و در سال ۱۹۹۳ جایزه صلح نوبل را دریافت کرد.
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.