سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

متفاوت‌ترین راهکارهای سالم سازی فست فود

یکی از راهکارهای سالم سازی این است که اگر تمایل دارید غذای تان را با سس میل کنید، به جای سس سفید از سس قرمز استفاده کنید و برای سالاد هم از پیشخدمت آبلیمو و روغن زیتون بخواهید.

به گزارش گروه خواندنی های باشگاه خبرنگاران، فست فودها خانواده های بسیاری را در سراسر دنیا معتاد کرده است و این اعتیاد نتیجه ای به جز بیماری های سخت در پی نخواهد داشت. بیماری های فست فودی همگی از جمله مواردی هستند که باعث مرگ انسان ها خواهند شد.

اگر علاقه شدیدی به خوردن غذاهای آماده دارید حداقل کاری که می توانید انجام دهید سالم سازی آن است. با توجه به این راهکارها غذاهای آماده را کمی سالم تر کنید. این راهکارها تنها برای کاهش صدمات فست فود است و آن را تبدیل به یک خوراکی مفید نخواهد کرد.

1- بسته های کمبو را انتخاب نکنید، زیرا اغلب حجم زیادی سیب زمینی سرخ شد و نوشابه دارند که خوردنشان با هم می تواند مقداری کالری دریافتی را چند برابر کند. در ضمن، محتویات آنها انتخابی نیست و قابلیت تغییر هم ندارند بنابر این شما هم که پول وعده را تمام و کمال پرداخته اید، بدون هیچ ملاحظه ای آن را خواهید خورد.

2- اندازه بزرگ را با اندازه های مناسب تر جایگزین کنید . برخی رستوران ها اندازه خانوادگی معمولی دارند. بهتر است اگر با دوستتان به یکی از این رستوران ها رفته اید، برای دریافت کالری کمتر ، اندازه های معمولی را انتخاب کنید.

3- سالاد هایی را انتخاب کنید که کالباس و حتی نودل ندارند زیرا نودل نشاسته دارد و وحشتناک پرکالری است و کالباس نیز از فراورده های گوشتی محسوب می شود و خوردن محدود آن مجاز است.

4-درکنار غذا به جای پیاز سوخاری که در روغن سرخ شده است، ذرت بخارپز شده انتخاب کنید زیرا هم قدرت سیرکنندگی بیشتری دارد و هم سرخ نشده است.

5- قبل از غذاهای اصلی، سالاد یا ذرت بخارپزتان را بگیرید و میل کنید. بهتر است فاصلی خوردن آن ها با وعده اصلی حداقل 15 دقیقه باشد . به این ترتیب اگر غذای اصلی تان کوچک هم باشد، شمارا سیر خواهد کرد.

6- در صورتی که تمایل دارید غذای تان را با سس میل کنید، به جای سس سفید از سس قرمز استفاده کنید و برای سالاد هم از گارسون آبلیمو و روغن زیتون بخواهید.

7- سعی کنید با همراهتان که می تواند، همسر دوست یا همکارتان باشد، در غذا خوردن شریک شوید یعنی یک غذا را سفارش دهید و با یک سالاد آن را همراه هم بخورید، به این ترتیب هم کالری کمتری به بدنتان می رسد و هم خاطره خوش با هم بودن را تجربه می کنید.

8- یکی از نکته هایی که هنگام انتخاب مرغ سوخاری باید به آن توجه کنید این است که در روغن مخصوص سرخ کردنی آن هم نه برای چند بار، تهیه شده باشد. بنابر این سوخاری را در رستورانی بخورید که تقریبا به روش پخت آن ازنظر رعایت نکات بهداشتی و سلامت اطمینان دارید.

9- هنگام سفارش نوشیدنی، نگاهی به یخچال پشت سر فروشنده بیاندازید و اگر آبمیوه طبیعی یا دوغ و حتی آب معدنی دارد، یکی از  آن ها را به جای انواع نوشابه انتخاب کنید.

10- به سمت گزینه های سالم تر بروید . مثلا به جای پیتزاهای که انواع سوسیس و کالباس در آن ها به کار رفته است انواعی که با تکه های مرغ ، ماهی یا سبزی تهیه شده اند، سفارش دهید.
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.