سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کرمانشاه/

تعزیر تاکسی‌سرویس‌های متخلف مدارس

شعب تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه، رانندگان تاکسی متخلف را محکوم کردند.

به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران، به دنبال اجرای طرح نظارت بر فعالیت تاکسی سرویس‌های مدارس و با برگزاری گشت‌های مشترک اداره کل تعزیرات حکومتی، سازمان صنعت، معدن و تجارت و تاکسیرانی و پلیس راهور استان کرمانشاه، پرونده‌هایی برای 20 راننده متخلف به دلیل سوار کردن دانش‌آموزان بیش از ظرفیت تشکیل و جهت رسیدگی به تعزیرات حکومتی استان ارسال شد.

پس از بررسی پرونده‌ها در شعب تعزیرات حکومتی استان، تخلفات محرز تشخیص داده شد و مطابق قانون، رانندگان متخلف به پرداخت جزای نقدی در حق صندوق دولت محکوم شدند.

همچنین در جریان یک مورد بازرسی در استان کرمان، مقادیر قابل توجهی میوه قاچاق کشف و پس از انجام مراحل قانونی، پرونده جهت رسیدگی به تعزیرات حکومتی استان ارسال شد.

پس از بررسی پرونده در شعبه تعزیرات حکومتی استان، تخلف محرز تشخیص داده شد و عامل تخلف به پرداخت جزای نقدی به مبلغ 108 میلیون ریال و ضبط کالاهای مکشوفه محکوم شد.

انتهای پیام/م

منبع: ایسنا
برچسب ها: کرمانشاه ، مدارس ، تعزیر
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.