سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ردپای "ام اس" در مصرف نمک

مصرف بیش از حد نمک ممکن است عامل افزایش بیماری‌های خود ایمنی مانند "ام اس" باشد.

دکتر پریا فانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: به گفته پژوهشگران مصرف رژیم‌های غذایی پرنمک، موجب افزایش نوعی از سلول‌های ایمنی می‌شود که با بروز بیماری‌های خود ایمنی مانند ام اس (اسکلروز) ارتباط نزدیک داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: یافته‌های جدید نشان داد که نمک ممکن است حتی موجب ایجاد دیابت نوع یک در افراد مستعد از لحاظ ژنتیکی نقش داشته باشد.

این متخصص تغذیه اظهار داشت: ایجاد این بیماری‌ها نه صرفاً به ژن‌های بد مربوط است و نه عوامل محیطی نامناسب، بلکه تعامل میان ژن‌ها و محیط فرد را مبتلا می‌کند.

فانی افزود: البته نمک تنها عامل محیطی مؤثر در این بیماری‌ها نیست بلکه عواملی مانند کمبود ویتامین D هم ممکن است در این مورد نقش داشته باشد.

گفتنی است: استعمال دخانیات هم می‌تواند یکی از علل بروز بیمار‌ی‌های خود ایمنی باشد.

انتهای پیام/

برچسب ها: ام اس ، بیماری ، ژن ، غذا ، نمک ، سلول ، ایمن
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.