به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اردبیل؛ حسین پیرمؤذن افزود: استان اردبیل با وجود شناخته شدن با شاخصه ها و برجستگی های تولید محصولات متنوع و قطب تولیدات در این بخش، از داشتن یک واحد صنایع تبدیلی مجهز محروم است به طوری که 80 درصد محصولات باغی و دامی این استان به شکل خام و بدون فرآوری از این استان خارج شده و منافع آن نصیب واحدهای تولیدی و صنعتی سایر استان ها می شود.
وی گفت: بیش از دو سال است که 270 واحد تولیدی و صنعتی استان را برای بهره مندی از صندوق توسعه ملی و تسهیلات مناسب آن معرفی کردیم اما تاکنون ریالی در این زمینه پرداخت نشده است.
رئیس اتاق بازرگانی صنایع و معادن و کشاورزی استان اردبیل دلیل این امر را بی رغبت بودن دولت گذشته در پرداخت تسهیلات و اعتماد به بخش خصوصی بیان کرد و افزود: دولت قبلی به جای رویکرد اعتماد محورانه نگاه امنیتی و کاسب کارانه را در این بخش رایج و مرسوم کرده بود که این خود بخش عظیمی از انرژی فعالان اقتصادی را گرفت.
پیرمؤذن تصریح کرد: با روی کار آمدن دولت جدید بخشی از این نگاه ها و صدور بخشنامه های متعدد که ضربه مهلک به تولید و فعالان بخش خصوصی می زد کاهش یافته و در نقطه مقابل مسئولان استانی ما نیز مصمم شدند تا پیگیر پرداخت تسهیلات سرمایه در گردش و تأمین نقدینگی های واقعی باشند.
قائم مقام شورای مرکزی خانه صنعت و معدن ایران تصریح کرد: با از بین رفتن نگاه امنیتی به حوزه سرمایه گذاری تلاش بر این است تا امنیت سرمایه گذاری برقرار باشد تا ایرانیان خارج از کشور با اعتماد بیشتر در صحنه حاضر شده و دیدگاه های کارشناسی خود را مطرح کنند.
وی گفت: با بهبود ارزش پول ملی که نسبت به ماه های گذشته 20 درصد افزایش یافته و لغو پیمان سپاری ارزی، آرامش حقیقی در حوزه صادارت فراهم آمده و در کنار آن تأکیدی که دولت در اجرای قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار دارد یکی از ارکان توسعه و شاخص های تعیین کننده وضعیت اقتصادی بهتر و مطلوب تر نمود و ظهور پیدا می کند/س.
انتهای پیام/