جعفری در گفتگو با
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران بیان کرد: ترس عارضه روانی خاصی است که اطرافیان با رفتاری که خواسته یا ناخواسته از خود نشان میدهند، روحیه ترس را بر کودکان بوجود میآورند، به عنوان مثال گاهی والدین یا اطرافیان برای بازی و شوخی کودک را با پدیدههای غیر طبیعی میترسانند و گاهی برای ساکت کردن و آرام کردن کودک او را از اشباح ترسانده، که این عمل باعث شده ترس در وجود کودک نهادینه شود.
وی افزود: چنانچه در روند رشد کودک از مسئله ای بترسد در برزگسالی به سختی می شود این ترس را از او جدا کرده، و اگر کودک از پدیدهای ترس و واهمه داشته باشد، باید او را در موقعیت قرار داد تا ترس از این مقوله بریزد.
این کارشناس امور اجتماعی ادامه داد: ما باید روحیه شجاعت و دلاوری را در کودکان آموزش داده و در برابر دلهره و استرس از آن پشتیبانی و حمایت کنیم.
وی توضیح داد: والدین باید به هنگام بروز رفتار شجاعانه کودک را تشویق کرده و به او شجاع بودن و دلاوری را به عنوان یک ارزش مقبول اجتماعی بشناسانند و همچنین وحشت و ترس را مذمت و نکوهش کرده و آنرا به عنوان یک ضد ارزش به کودک معرفی کنند.
جعفری خاطر نشان کرد: بهترین شکل آموزش دلاوری و شجاعت و پرهیز از ترس و دلهره، استفاده از ادبیات داستانی است که در قالب قهرمانان داستان کودک را بی باک تربیت کرده و هر گونه ترس و اضطراب را از دور کرد.
انتهایپیام/