دکتر مجید حاجی فرجی رئیس انستیتو تحقیقات تغذیهای و منابع غذایی کشور در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: در حال حاضر برخلاف قوانین و سیاستها صنایع غذایی از روغن تولیدی خود استفاده میکنند.
وی با بیان اینکه علاوه بر مصرف در تولید روغنهای خوراکی از این روغن در صنایع لبنی به عنوان طعمدهنده استفاده میکنند، افزود: استفاده از روغن پالپ در صنایع ممنوع است و حتی متاسفانه ابزار استفاده از آزمایش برای دید وجود این روغن در مواد غذایی بسیار گران است، که در همین راستا قرار است که در جلسه شورای سیاستگذاری و امنیت غذایی که در آخر آذر ماه با حضور رئیس جمهور برگزار میشود حمایت از تهیه تکنولوژی برای آزمایش از وجود این روغن در آن دیده شده است./
انتهای پیام/