اردشیر نوابی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اصفهان، از فعالیت 100 واحد صنفی نانوائی در شهرستان سمیرم خبر داد و
گفت: 70 درصد این واحدهای نانوائی در قالب
صنعتی به روش تافتون ماشینی، تافتون اصفهانی و تافتون تبریزی و نیمه حجیم پخت می کنند و 30 درصد دیگر
در قالب نان سنتی از نوع تافتون تنوری است
که این روش بیشتر مورد درخواست مصرف کنندگان است.
وی افزود: اداره صنعت، معدن و تجارت سمیرم با همکاری مجمع امور صنفی در طول هفته از واحدهای نانوائی بازرسی می کند و
چنانچه تخلفی از جمله کم فروشی، گران
فروشی، و نداشتن کیفیت پخت و ساعات کاری مشاهده شود بعد از تذکرات پرونده سازی و به اداره تعزیرات معرفی
می شود.
مدیر صنعت، معدن و تجارت سمیرم همچنین از برگزاری نشست کارگروه آرد و نان
شهرستان به صورت ماهانه در این اداره خبر داد و تصریح کرد: در این جلسات ساعات کاری واحدهای مربوطه توسط کارگروه مشخص
شد که واحدهای صنفی ملزم به رعایت آن می
باشند.