وی با اشاره به اینکه تحریم را بهطور عینی به فرصت تبدیل کردهایم افزود: سال 89، تعداد 11 هزار دستگاه، سال 90، تعداد 17 هزار دستگاه و سال 91 نیز تعداد 23 هزار دستگاه تراکتور در تبریز تولید شد، این در حالی است که درسال جاری نسبت به سال گذشته پنج درصد رشد دارد.
عباسی با اشاره به میزان صادرات تراکتورسازی تبریز خاطرنشان کرد: در سال 89 تعداد یکهزارو 396 دستگاه، در سال 90 تعداد 6 هزارو 399 دستگاه و در سال گذشته تعداد 6 هزارو 401 دستگاه صادر شد که امسال نیز حدود شش هزار دستگاه تراکتور به کشورهای مختلف صادر میشود.
وی به کارخانههای موجود تراکتورسازی تبریز، در کشورهای ونزوئلا و تاجیکستان اشاره کرد و گفت: علاوه بر این در کشورهای اوگاندا و زیمبابوه شرکت تراکتورسازی دارای نمایندگی بوده و در آینده نزدیک در آفریقای جنوبی نیز اقدام به ایجاد نمایندگی خواهیم کرد.
معاون بازرگانی شرکت تراکتورسازی تبریز، رمز ماندگاری این شرکت را در شرایط تحریم، تلاش برای رسیدن به خودکفایی دانست و یادآور شد: این شرکت با 400 قطعهساز ارتباط دارد و موجب اشتغالزایی زیادی شده است.
وی با بیان اینکه در سال آینده تراکتور سنگین 150 اسب بخار که فقط چند کشور محدود توان تولید آن را دارند و در تراکتورسازی تبریز به تولید انبوه میرسد افزود: تولید این نوع تراکتور که با هدف رفع نیاز داخلی و صادرات انجام پذیرفته توسط متخصصان داخلی طراحی شده است./ب
186 میلیون تومان اعلام شد .