سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

وزیر بهداشت عنوان کرد

"کسری بودجه" "وزارت بهداشت" 4 هزار و 700 میلیارد تومان / تا زمانی‌که تعرفه‌ها واقعی نشود کمک خیرین سودی ندارد

هاشمی با بیان اینکه وزارت بهداشت با کسری بودجه 4 هزار و 700 میلیارد تومانی روبرو است، گفت: زمانی کمک خیرین می‌تواند برای بخش بهداشت و درمان کارکرد داشته باشد که تعرفه‌ها واقعی باشد.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران حاضر در محل، قاضی‌زاده هاشمی، وزیر بهداشت امروز هشت آذر در مجمع خیرین امدادگران عاشورا گفت: همه ما به نوعی در حوزه سلامت گرفتار هستیم بطوریکه فراگیر شدن بیماری‌های غیر واگیر در بین اقشار جامعه باعث افزایش مراجعات مردم به پزشکان و هزینه‌های سرسام آور بهداشت و درمان شده است. 

وی بابیان اینکه تعداد دانشکده ‌های علوم پزشکی درحال حاضر به 90 دانشگاه و تعداد بیمارستان‌های کشور به 900 بیمارستان رسیده است، افزود: علی رغم تمام این تلاش‌ها میزان نارضایتی مردم در سال‌های اخیر افزایش پیدا کرده چرا که نیاز این حوزه به منابع واقعی به درستی دیده نشده است و سلامت جزو اولویت‌های ابتدایی دولت، هیچ وقت نبوده است که قسمتی از گرفتاری‌های مردم در حوزه بهداشت و درمان مربوط به همین موضوع است. 

هاشمی ادامه داد: درحال حاضر با اینکه بیمارستان‌های دولتی از لحاظ علم و اساتید قابل قیاس با بیمارستان‌های خصوصی نیستند اما میزان نارضایتی مردم از این بیمارستان‌ها بسیار زیاد است که عمده‌ترین دلیل این نارضایتی این است که ما 417 هزار پرسنل داریم که دولت بابت 80 هزار پرسنل برای پرداخت حقوق و مزایا پولی پرداخت نمی‌کند و ما باید حقوق این افراد را از درآمدهای اختصاصی بیمارستان که باید صرف نوسازی، تجهیزات شود می‌پردازیم. 

دولت بابت 80 هزار پرسنل، پولی پرداخت نمی‌کند

وزیر بهداشت با بیان اینکه درحال حاضر 4 هزار و 700 میلیارد تومان وزارت بهداشت کسری بودجه دارد، عنوان کرد: امسال هم حدود 3 هزار میلیارد تومان به این کسری اضافه شده است که این کسری‌ها سال به سال به کسری‌های سال‌های قبل اضافه می‌شود که حوزه بهداشت و درمان را با مشکل مواجه می‌‌کند. 

وی تاکید کرد: هزینه‌های بالای درمان باعث شده که بیماران به زیر خط فقر بروند به طور یکه این آمار از 3 تا 4 درصد در سال‌های قبل به امروز به 7 درصد رسیده است به طوری که اگر فردی درآمد ماهیانه متوسطی داشته باشد و دچار یک بیماری صعب العلاج شود مجبور است که 40درصد درآمد یک ماه خود را صرف درمان بیماری کند که همین باعث می‌شود که فرد دچار فقر شود. 

هاشمی در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: با توجه به شرایط اعتباری که دولت دارد در سال ۹۳ بودجه‌ای 50درصد کمتر از تورم به بهداشت و درمان اختصاص داده شود و ما با هزینه‌های بالا و اعتبارات کم باید دست و پنجه نرم کنیم. 

وی درادامه به حقوق پایین اشاره و گفت: سقف حقوق پزشکی که در سیستان و بلوچستان درحال خدمت است بین ۹۰۰ هزار تا یک میلیون و 700 هزار تومان است که ما نباید با این حقوق کم انتظار داشته باشیم که پزشکان در این منطقه بمانند به طوریکه اگر این پزشکان دلالی کنند درآمدشان بیشتر از حقوقی است که ما به آنها می‌دهیم. 

هاشمی با بیان اینکه برای اینکه بیشتر مردم به زیر خط فقر کشیده نشوند باید از خیرین و بخش خصوصی کمک بگیریم، افزود: البته زمانی کمک این افراد کارد کرد خواهد داشت که قیمت تعرفه‌ها واقعی باشد.

بابت هر شب بستری بیمار، ۴۷ هزار تومان از جیبمان پرداخت می‌کنیم

وی ادامه داد: باید توجه داشت که درحال حاضر تراز مراکز بهداشت و درمانی ما منفی است به طوریکه ما بابت یک شب بستری هر بیمار در بیمارستان‌های دولتی ۴۷ هزار تومان از جیب خودمان پرداخت می‌کنیم بنابر این خیرین هم باید یک منبع غنی داشته باشند که هزینه‌ای را که صرف امور درمانی بیماران می‌کنند کمکی هم به بیمار و هم به بخش دولتی شود. 

وزیر بهداشت اظهار کرد: ما چندین دستگاه سی تی اسکن خراب در کشور داریم که هزینه یک تیوپ این دستگاه‌ها 30 تا 400 میلیون تومان است اگر هم تیوپ آنها فراهم شود این دستگاه‌ها که مثل آهن پاره هستند بیش از یک سال کار نمی‌کنند چرا که تعرفه‌ها غیر واقعی هستند برای این امر هم بیمه‌ها باید تقویت شوند و برای تقویت آن‌ها هم دولت باید به آن‌ها پول دهد که درحال حاضر دولت با کسری بودجه سرسام آوری روبه رو ا ست. 

وی خاطر نشان کرد: ما باید زمینه حضور افراد خیر را ایجاد کنیم سنگهای جلوی راه آنها را برداریم و بتوانیم یک منبع مالی برای آنها تعریف کنیم چرا که دولت هیچ چاره‌ای ندارد و باید از کمک مالی خیرین برای بهتر شدن اوضاع بهداشت و درمان کمک بگیریم.


انتهای پیام/


تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۱
ناشناس
۱۳:۴۲ ۰۹ آذر ۱۳۹۲
بهترین راه افزایش درامد مردماست
علي
۱۱:۱۸ ۰۹ آذر ۱۳۹۲
لطفا اندكي از طمع پزشكانتان كم كنيد مشكل حل مي شود مطمئن باشيد اگر همه بودجه كشور راهم دريافت كنيد بازهم جوابگوي پزشكانتان كه از كره مريخ آمده اند نخواهيد شد
سورنا
۰۹:۱۲ ۰۹ آذر ۱۳۹۲
وقتی نمیشه مهممممممترین نیاز مردم رو رفع کرد چطور میشه ازشون انتظار ازدیاد جمعیت رو داشت فردا کسی نباشه هزینه های درمانشونو تامین کنه چه بر سر خانواده بیچاره میاد
ناشناس
۰۸:۱۶ ۰۹ آذر ۱۳۹۲
آقای وزیر بفکر جیب پزشکانه یا مردم؟چرا دریافتی پزشکان هیچ ضوابطی ندارد
محمد
۲۰:۱۰ ۰۸ آذر ۱۳۹۲
با همین شرایط هم پرداخت هزینه های پزشکی کاری واقعآ سخته اگه هزینه های درمانی در مراکز دولتی هم افزایش یابد باید برای توسعه قبرستانهای کشور هم فکری اساسی کرد