به گزارش حوزه رادیو تلویزیون باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومی شبکه آموزش سیما؛ منصور ضابطیان گفت: تمام تلاش عوامل تولید برنامه «رادیو هفت»
ایجاد فضای آرام برای مردم است و با توجه به رویکرد شبکه آموزش سیما موضوع ترویج
کتاب و کتاب خوانی را مدنظر قرار دادهایم. فکر میکنم اگر فردی تحت تاثیر برنامه
«رادیو هفت» قرار بگیرد، تحت تاثیر امر کتابخوانی هم قرار خواهد گرفت.
برنامه شبانگاهی «رادیو هفت» به تهیه کنندگی امیرمنصور ضابطیان و محمد صوفی در هفتمین دوره جشنواره کتاب و رسانه ملی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزیده شد.
امیر منصور ضابطیان درباره دریافت جایزه هفتمین دوره جشنواره کتاب و رسانه ملی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: این جایزه یکی از با ارزشترین جوایزی است که «رادیو هفت» یا خودم تاکنون گرفتیم، است. خودم همیشه کتاب خوان حرفهای بودم و آثاری را هم منتشر کردم و از اینکه این جایزه به واسطه ترویج امر کتاب خوانی به برنامه «رادیو هفت» اعطا شده است بسیار خوشحالم و آن را به فال نیک میگیرم.
وی با بیان اینکه برنامه «رادیو هفت» درصدد آرامش بخشی به مردم در ساعات پایانی شبانه روز است، عنوان کرد: تمام تلاش عوامل تولید این برنامه شبانگاهی ایجاد فضای آرام برای مردم است و با توجه به رویکرد شبکه آموزش سیما موضوع ترویج کتاب و کتاب خوانی و گسترش این فرهنگ را مدنظر قرار دادهایم.
این نویسنده با یادآوری اینکه کاهش سرانه مطالعه و فاصله گرفتن مردم با امر کتاب خوانی معضلات زیادی را به همراه خواهد داشت، تصریح کرد: مدیران در ردههای مختلف و اهالی رسانه باید سعی کنند در فرهنگ سازی کتاب خوانی گام بردارند، هرچند در این مسئله تاثیر کوچکی بگذارند و باید همپای نهادهای دیگر به این ماجرا کمک کنند.
وی افزود: من فکر میکنم اگر فردی تحت تاثیر برنامه «رادیو هفت» قرار بگیرد، تحت تاثیر امر کتابخوانی هم قرار خواهد گرفت. در این برنامه برشهایی از برخی کتابها یا متونی از نویسندگان آثار پرفروش قرائت میشود.
تهیه کننده برنامه شبانگاهی «رادیو هفت» با اشاره به اینکه این برنامه از معدود برنامههایی است که به تولید کتاب منجر شده است، عنوان کرد: کتاب «قصههای امیرعلی» از امیرعلی نبویان در دوجلد کتاب منتشر شده است و در بر گیرنده داستانهایی است که نبویان در برنامه «رادیو هفت» نوشته است و تاکنون چندین بار هم تجدید چاپ شده است، همچنین شروین نادری هم از مجموعه متنهایی که برای برنامه «رادیو هفت» نوشته کتابی را منتشر کرده است. کتاب «مارک و پلو» از نوشتههای خودم هم از متنهایی است که پیش از چاپ در برنامه رادیو هفت قرائت شده و این کتاب هم در صدر کتابهای پرفروش قرار گرفته است.
ضابطیان درباره حضور بازیگران به عنوان گویندگان در این برنامه گفت: همیشه وسوسه گویندگی برای خیلی از افراد بوده است و بازیگران هم به دلیل نوع فعالیتشان میتوانند در اغلب موارد خوب بخوانند، حضور بازیگران به عنوان گوینده هم بر تنوع بخشی برنامه کمک کرده است و هم طرفداران را جذب کرده است.
وی درباره اینکه هر شب برنامه «رادیو هفت» را یک مجری متفاوت اجرا میکند، خاطرنشان کرد: افرادی همچون احسان کرمی، رشید کاکاوند، میلاد اسلامزاده، محمد سلوکی، خودم و چندین نفر دیگر از افرادی هستند که اجرای این برنامه را بر عهده دارند. نظرسنجیها نشان میدهد مردم این شیوه را پسندیدهاند و شاید اگر تمام هفته یک نفر به صورت مجری ثابت بود برنامه ملال آور میشد. همچنین هر مجری درباره موضوعی که میخواهد صحبت کند یک هفته فرصت دارد تا درباره آن فکر میکنند.
بخشی از برنامه شبانگاهی «رادیو هفت» به گفتوگوی ضابطیان با مهمانان متفاوت برنامه اختصاص یافته است که گفتوگویی متفاوت و شنیدنی است، ضابطیان درباره شیوه گفتوگوهای خود اظهار کرد: هر فردی سبک و شیوه متفاوتی در مصاحبه گرفتن دارد و من سال هاست که گفتوگو را تجربه کردم و با افراد متفاوتی در حوزههای علمی، سیاسی، فرهنگی، هنری و.. مصاحبه کردم و به این شیوه رسیدم که برخی آن را میپسندند.
گفتنی است امیر منصور ضابطیان پیش از این جایزه قلم بلورین بهترین گفتوگوی سال و جایزه قلم بلورین بهترین گزارش سال را در جشنواره مطبوعات کسب کرده است.
بنابر این گزارش، برنامه تلویزیونی «رادیو هفت» با هدف آرامشبخشی، از شنبه تا پنج شنبه از شبکه آموزش سیما به صورت زنده پخش میشود و تلاش میکند لحظاتی آرام و پر از خاطره را برای مخاطبان خود فراهم کند. برای ایجاد لحظاتی آرام، در این برنامه بخشهای گوناگونی مانند پخش موسیقی آرام، قصهخوانی، گفتوگو دربارۀ موضوعات مرتبط با آرامش، حافظخوانی و معرفی کتاب درنظر گرفته شده است.
انتهای پیام/ اس