سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شهرکرد/

فرش استان چهارمحال و بختیاری به دنبال بازار های ترکیه

بازرگانان فعال در عرصه فرش استان چهارمحال و بختیاری برای توسعه تجارت این کالا و معرفی فرش این استان در بین فعالان تجاری ترکیه راهی این کشور شدند.

رئیس اداره فرش اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان چهارمحال و بختیاری گفت: این بازرگانان در قالب هیات 11نفره برای توسعه راهکارهای صادرات فرش دستباف این استان عازم ترکیه شده اند.
علیرضا شیخی افزود: کشور ترکیه به عنوان مهمترین محور ارتباطی بین آسیا و اروپا، نقش مهمی در توسعه صادرات فرش ایران به کشورهای دیگر خواهد داشت.
به گفته وی، بازرگانان اعزامی این استان به کشور ترکیه را ترکیبی از مدیران و متخصصان بخش خصوصی، تعاونی، تولیدی و دولتی تشکیل می دهد.
شیخی افزود: این گروه تجاری به مدت هشت روز برای مبادلات تجاری با فعالان تجاری، مقامات اقتصادی و تجاری ترکیه در این کشور اقامت خواهند داشت.
وی گفت: دیدار با سفیر و رایزنان، بازدید از مراکز تجاری و تولیدی، دیدار با رایزن اقتصادی، بازرگانی ایران و سرکنسولگری کشور در استانبول، بازدید از نمایشگاه های فرش و نشست با مشاوران بازرگانی گمرکی، دیدار با صادرکنندگان و واردکنندگان ترکیه از برنامه های این سفر هشت روزه است.
شیخی یادآور شد: اصالت نقشه، ثبات رنگ، دقت بافت و برخورداری از نقوش اصیل از ویژگی های بارز و شاخص فرش های استان محسوب می شود.
وی گفت: گبه، یلمه، فرش بختیاری و فرش نایینی از مهم ترین سبک های تولید فرش دستباف استان چهارمحال و بختیاری است و سالانه 5 میلیون متر مربع فرش در کشور تولید می شود که 400 هزار متر مربع آن سهم این استان است.
شیخی یادآور شد: بافت هر مترمربع فرش دستبافت به طور متوسط 60 روز طول می کشد و سالانه هر بافنده در این استان به طور میانگین چهار متر فرش می بافد.
رییس اداره فرش استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به میزان صادرات فرش این استان به خارج از کشور، گفت: 80 درصد از تولیدات فرش دستباف استان به خارج از کشور صادر می شود.
 وی خاطرنشان کرد: کشورهای عربی حوزه خلیج فارس، آمریکای جنوبی، چین، آلمان و برخی دیگر از کشورهای اروپایی از بازارهای هدف فرش دستباف استان هستند.
دو نشان جغرافیایی فرش استان چهارمحال و بختیاری به نامهای نقشه قالی چالشتری و بختیاری در مرکز ملی فرش ایران، ثبت شد./س
برچسب ها: فرش ، چهارمحال ، بازار ، ترکیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.