به گزارش باشگاه خبرنگاران قم، حجتالاسلام والمسلمین احمد سالک در نشست مشترک با رئیس و اعضای گروههای علمی مرکز تحقیقات اسلامی مجلس شورای اسلامی گفت: در فضای مجازی از چند نظر باید مرکز تحقیقات اسلامی مجلس شورای اسلامی به ما کمک کند که در ابتدا از نظر ریلگذاری برای استفاده از ابزار رشد تکنولوژی در حال و آینده نسبت به چیزهایی که نیازمند قانون است و در این زمینه استفاده از ظرفیت حوزه علمیه قم در مسائل مختلف مورد توجه است.
وی ادامه داد: امروز حرکتهای غیرمطلوب در فضای مجازی صورت میگیرد و قوه قضائیه به دلیل کمبود مواد قانونی در برخورد با مجرمین حوزه مجازی مشکل دارد و نیازمند به قانونی هستیم که در مقابل جرمهای فضای مجازی بایستد.
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: آسیبهای فضای مجازی باید بررسی و جرمهای آن را نیز شناسایی و متناسب با آن مواد قانونی را تامین کنیم.
وی با اشاره به ضرورت بررسی آسیبهای اجتماعی جامعه در مسئله فرهنگ گفت: توقع از حوزه علمیه قم و مرکز تحقیقات اسلامی مجلس شورای اسلامی است که با مبانی دینی و ارزشی برای مقابله با این آسیبها چارهاندیشی کند.
سالک اظهار داشت: آسیبهای اجتماعی مانند خوره جامعه را از داخل تهی میکند و این اعلام خطری برای دستگاههای فرهنگی بهویژه حوزه علمیه قم است که اگر فکر اساسی با شیوههای متناسب با ادبیات روز به آن توجه نشود دچار یک درون پوسیدگی خواهیم شد و اگر این درون پوسیدگی عمق پیدا کند با یک فشار از پا در میآید.
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: به نظر میرسد در بعد فرهنگی باید سریع کار کرد و با کمک آحاد جامعه و هستههای اولیه خانواده و مراکز آموزش و پرورش و دانشگاهها و خود حوزههای علمیه کار بنیادین و جدی را دنبال کرد.
وی گفت: این به معنای آن نیست که از صفر شروع کنیم بلکه باید داشتههای حوزه ما و دانشگاه و قوانین که در اختیار است به کمک بیاید و راهکاری برای مقابله با این ناهنجاریهای داخلی و خارجی پیدا کنیم.
سالک ادامه داد: اگر این مسائل نیازمند دستورالعمل و فعالیتهای دیگر است این باید رقم بخورد و یکی از مراکزی که میتواند میتواند با تکیه بر مبانی ارزشی این موضوع را تقویت کند مرکز تحقیقات اسلامی مجلس است.
وی اظهار داشت: یک بحث دیگر مطالبات رهبر معظم انقلاب در موضوع فرهنگ است و کمیسیون فرهنگی دنبال احیای مطالبات رهبری است./