به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران ؛ این شبکه تلویزیونی آورد معامله و توافق هستهاي با ايران با شور و شعفي ديپلماتيک مواجه شد و از آن با عنوان دستاوردي تاريخي ياد شد. اين توافق شش ماهه که در ژنو رقم خورد، به اين معنا است که ايران در ازاي متوقف کردن بخش هايي از برنامه غنيسازي و حذف بخشي از ذخاير اورانيوم غني شده خود، با کاهش تحريم هاي اقتصادي خود مواجه ميشود. با اين حال اين توافق اقبال همگان را در پي نداشت.
خبرنگار اين شبکه با پخش تصاويري از شور و شادماني مسئولان شش کشور شرکت کننده در مذاکرات هسته اي ژنو، اعلام کرد اما اظهارنظرها درباره جزئيات اين توافق يکنواخت نبود.
به نظر مي رسد ما از روزهايي که بحران گروگان گيري در ايران ناميده مي شود، عبور کرده ايم و وارد عرصه ديپلماسي تازه اي شده ايم اما اسرائيل مي گويد اين يک توافق تاريخي نيست بلکه يک اشتباه تاريخي است.
"بنيامين نتانياهو" نخست وزير اسرائيل گفت اين توافق دنيا را در معرض مخاطرات بيشتري قرار مي دهد.
ايرانيها مي گويند اين توافق همه مسائل را يک شبه حل نمي کند اما رئيس جمهور جديد اين کشور اين معامله را شروعي براي پايان تحريم ها مي داند.
حسن روحاني گفت:"با اجراي اين توافق، رژيم تحريم ها شکسته خواهد شد؛ خواه ديگران از اين تعبير خوششان بيايد يا نه".
"جان کري" وزير خارجه آمريکا به منظور حفظ عزم ايجاد شده، راهي لندن شد و ترجيح داد تاکيد کند که اين گام بيشتر آغاز است تا پايان.
وي در کنار "ويليام هيگ" همتاي انگليسي خود گفت:"اکنون بخش نسبتا دشوار آغاز شده است که عبارت از تلاش ها براي رسيدن به توافق جامع است؛ توافقي که مستلزم برداشته شدن گام هاي مهم در خصوص تاييد پايبندي به اين توافق، شفاف سازي و پاسخگو بودن است.