سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خوشمزه‌ترين شيريني‌هاي "سرطان زا"

روغن‌ها و مواد به کار رفته در شيريني‌ها باعث مي‌شوند تا اين مواد خوراکي خوشمزه و لذيذ به عامل بروز سرطان‌ها تبديل شوند.

به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ شيريني‌ها هنگامي که وارد "معده" مي‌شوند باعث آزاد کردن گاز و به وجودآمدن مواد مضر در بدن مي‌شوند که بدن نمي‌تواند آن‌ها را دفع کند.

بررسي‌هاي دانشمندان نشان مي‌دهند هر 1 عدد "شيريني دانمارکي" و يا خامه‌اي نيازمند 3 الي 4 ساعت ورزش تند و مناسب و سريع است تا کالري آن را از بين ببرد اين در حالي است که قند مضر موجود در شيريني‌ها کاملا با فعاليت و ورزش از بين نمي‌برد.

مطالعات اخير دانشمندان نشان مي‌دهند، که نوعي سم باکتريايي در شيريني‌ها وجود دارد که با "سيستم ايمني بدن" مبارزه مي‌کند و باعث تغيير رنگ پوست و ناخن نيز مي‌شود.

نتايج مطالعات نشان مي‌دهند که شيريني‌ها و مواد قندي که قند پنهان فراوان بسيار زيادي دارند حتي از "دخانيات" نيز مضرترند و تهدیدی جدی براي سلامتي به شمار مي‌روند.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.