سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

عادتی که مفصل ها را نابود می کند

صداهایی که به هنگام شکستن قلنج به گوش می رسد فقط براي آگاهي شما از شرايط نامساعد مفصل ها است. اگر حركتي به ايجاد صدا منجر شود فشار زيادي را به مفصل وارد مي كند كه در نهايت منجر به صدمه ديدنش مي شود.

به گزارش گروه خواندنی های باشگاه خبرنگاران، بعضي عادت دارند با فشار به انگشتان دست، حركات سريع گردن يا فشار پا بر روي ستون فقرات كمري، اين صداها را ايجاد كنند. در يك تقسيم بندي ساده مي توان اين صداها را به دو دسته تقسيم كرد. يك دسته صداهاي حاصل از حركات مفصلي و دسته ديگر صداي حاصل از قولنج كردن مفاصل است كه طي يك فشار شديد در انتهاي دامنه حركتي ايجاد مي شود.

تا زماني كه اين صداها با درد و التهاب همراه نباشد، گروه درمان نگراني زيادي براي ايجاد اين صداها ندارند، اما در صورتي كه توليد اين صداها، همراه با درد و التهاب باشد، بايد براي درمان مشكل موجود، به پزشك مراجعه كرد.

مهم ترين عارضه اين كار تضعيف مكرر عضلات حمايت كننده مفاصل است، چرا كه اختلال در سيستم هوشمند حمايتي مفاصل، اشكال در ارسال پيام ها و پاسخ ندادن به موقع و قوي عضلات را در بردارد و مفاصل مربوطه را دو چندان در معرض صدمه قرار مي دهد.

از جمله ديگر مضرات اين كار، آن است كه فشار زيادي به تمام بافت هاي اطراف مفصل از جمله عضلات، رباط ها و كپسول مفصلي وارد مي كند. عناصر غيرفعال اطراف مفصل كه در طول بلند خود قرار مي گيرند به مرور افزايش طول مي دهند و امكان انجام حركات دقيق را از فرد سلب مي كنند.

با اين كار در سن بالا منتظر آرتروز و لرزش دست و پا باشيد. احتمال لرزش در سنين بالاتر به علت اختلال در ارتباط گيرنده ها و عضلات، كاهش تمركز و كنترل حركت دقيق و كاهش ثبات مفصلي نيز وجود خواهد داشت. در اين زمينه بروز آرتروز با كاهش فشار عضلاني حتمي است.

منشا بسياري از سردردهاي غيرمشخص و حتي تاري ديد هم در همين عادت نابجا و خطرناك و فشارهاي غيرمعمول به ستون فقرات و گردن است. عروق تغذيه كننده مغز از گردن عبور مي كنند و هرگونه فشار به آنها، كه بيشتر به واسطه اسپاسم عضلات گردن ايجاد مي شود، مشكلات مغز و اعصاب را در سطوح مختلف ايجاد خواهد كرد.

راه ترک این حرکت

برای فرونشاندن احساس لذت حاصل از شکستن انگشتان، موفقیت های خود – وقتی توانستید یک رفتار دیگر را جایگزین این عادت بد خود کنید – و بازگشت هایتان به عادت بد را ثبت کنید. کشف کنید که ایراد کارتان کجاست و به این ترتیب می توانید به مرور این عادت بد را ترک کنید.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۱
حسین
۱۴:۳۲ ۰۹ آذر ۱۳۹۲
ازاین مطاتب بیشتر بنویسید
محمد
۱۱:۴۵ ۰۹ آذر ۱۳۹۲
عادت بدي است كه اكثر بچه ها به آن مبتلا هستند .بهتر است كه ااز مربيان بهداشت در مدارس كمك گرفته شود
hldv
۱۱:۳۹ ۰۹ آذر ۱۳۹۲
سلام. ممنون جالب هست. متاسفانه من سالهاست که این عادت بد رو دارم و دچار مشکل عضلانی و مفاصل شدم. می خواستم بدونم راه جبران و تقویت 2باره مفاصل و عضلات چیه؟ بازم ممنون
fatemeh
۱۵:۲۹ ۰۷ آذر ۱۳۹۲
جالبه....
حسین
۱۴:۴۱ ۰۷ آذر ۱۳۹۲
نمیشه ترک کرد
خیلی لذت بخشه
علی
۲۲:۵۶ ۰۶ آذر ۱۳۹۲
چه بهتر !