سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ردپای مکانیزاسیون در کشت سوم محصولات استراتژیک

تجهیز و نوسازی اراضی شالیکاری وگندم زارها در افزایش تولید و کیفیت بهتر محصولات به ویژه برنج تأثیرگذار است ودر صورت صرف هزینه از طرف کشاورز صرفه اقتصادی در هنگام برداشت محصول خود را نشان داد .

داوود یار محمدی کارشناس کشاورزی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران با اشاره به اهمیت توجه به مکانیزاسیون در کشور در جهت افزایش تولید گفت : تولید مکانیزه موجب کاهش هزینه تولید محصول در واحد سطح می‌‏شود.

وی گفت :هرچند توجه به مکانیزاسیون در تمام محصولات کشاورزی باید مورد توجه قرار گیرد اما محصولات استراتژیکی همچون برنج وگندم باید در اولویت اول اعتبارات باشند .

این کارشناس با بیان اینکه اکثر شالیزارها وگندم زارهای کشور قابلیت های برداشت مکانیزه را دارند ادامه داد : تجهیز و نوسازی اراضی شالیکاری وگندم زارها در افزایش تولید و کیفیت بهتر محصولات به ویژه برنج تأثیرگذار است ودر صورت صرف هزینه از طرف کشاورز صرفه اقتصادی در هنگام برداشت محصول خود را نشان داد .

یارمحمدی برنج وگندم را اولویت اول برداشت مکانیزه دانست واضافه کرد :برای مثال تولید مکانیزه برنج موجب کاهش هزینه تولید این محصول می‌‏شود.در حال حاضر در بیش از 50 درصد از شالیزارهای کشور زیر کاشت مکانیزه است که این آمار نشان می دهد هنوز فرصتهایی برای گسترش کاشت مکانیزه وجود دارد .

وی تآکید کرد : برداشت مکانیزه هم سبب حفاظت خاک می شود وهم امکان برداشت سوم را برای کشاورز مهیا می کند که این امر سبب کاهش ضایعات وافزایش کیفیت محصول می شود.
این کارشناس کشاورزی تصریح کرد : استفاده بهینه از شالیزارها در فصل پس از برداشت اصلی برنج یا همان کشت سوم در افزایش درآمد کشاورزان و افزایش توان اقتصادی خانوارهای کشاورز منطقه تاثیرگذار است .

وی در پایان گفت :کشاورز برای مکانیزه کردن زمین نیازمند تشویق است که دولت با در نظر گرفتن وام بلاعوض در راستای حمایت از کشاورز می تواند این مهم را انجام دهد.
انتهای پیام/

برچسب ها: اقتصاد ، بازار ، کشاوری
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.