به گزارش
حوزه دفاعي امنيتي باشگاه خبرنگاران، به نقل از روابط عمومی سازمان بسیج مستضعفین، سردار محمدرضا نقدی رئیس سازمان بسیج مستضعفین و حجتالاسلام تویسرکانی مسئول نمایندگی ولیفقیه در این سازمان، در آستانه هفته بسیج با حضرت آیتالله مکارم شیرازی دیدار کردند.
آیتالله مکارم شیرازی در این دیدار، اجتماع عظیم فرماندهان بسیج در مصلی تهران را مایه امید ملت دانست و اظهار داشت: اینکه بسیج از شکل یک مجموعه نظامی و دفاعی فراتر رفته و با کارایی بالا در عرصههای مختلف فعالیت میکند که خبر بسیار خوبی است.
وی بر تغییر دید مردم نسبت به بسیج تاکید و خاطرنشان کرد: امروز ذهنیت مردم درباره بسیج، جوانان جان بر کف و آماده مبارزه با دشمن است که میطلبد با اطلاعرسانی مناسب پیرامون سایر فعالیتهای بسیجیان در عرصههای تربیتی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی اقدام شود تا دید مردم با پیگیری و ارائه نمونهها تغییر پیدا کند.
این مرجع تقلید با اشاره به فعالیتهای بسیج در امر به معروف و نهی از منکر، ادامه داد: در امر به معروف و نهی از منکر باید آموزش کامل داده شود تا افراد نادان و مغرض نتوانند امر به معروف و نهی از منکر را خشونت معرفی کنند، چرا که امر به معروف و نهی از منکر در واقع هدایت محبتآمیز و مودبانه است و قرآن نیز تاکید کرده تا جایی که میگوید در مقابل خشونتها نیز محبت کنید.
وی با اشاره به داستان امام حسن علیهالسلام و مرد شامی که با برخورد محبتآمیز حضرت منقلب شده و 180 درجه در یک جلسه تغییر کرد، گفت: با امر به معروف و نهی از منکر دوستانه و با مقابله به ضد و به کارگیری محبت در مقابل خشونت میتوان دستاوردهای بینظیری را شاهد بود.
وی احساس وظیفه عمومی برای امر به معروف و نهی از منکر را ضروری دانست و تاکید کرد: امر به معروف و نهی از منکر قبل از اینکه یک وظیفه شرعی باشد یک وظیفه اجتماعی است، همانطور که اگر مغازهای در یک بازار آتش بگیرد همه باید آن را خاموش کنند تا سایر مغازهها نابود نشود و مفاسد اجتماعی نیز همینطور هستند.
آیتالله مکارم شیرازی لزوم آموزشهای نظامی و دفاعی در کنار سایر آموزشها به صورت کلاسیک برای بسیجیان را یاد آور شده و افزود: دشمنان میگویند همه گزینهها روی میز است و ما هم در مقابل گزینههای بسیج، سپاه و ارتش و ... را روی میز داریم.
وی به اهمیت آموزشهای عقیدتی برای بسیجیان اشاره و تاکید کرد: اعتقادات ما را از دشمنان جدا میکند که بسیجیان با اعتقاد به معاد و شهادت، جان بر کف میشوند و این سلاح منحصر به جبهه اسلام است و سربازان آنها مبتلا به جنون شده، خودکشی یا فرار میکنند که در طول 8 سال دفاع مقدس یک بسیجی هم این طور نشد و این سلاح فقط در زرادخانههای ما وجود دارد.
وی انتشار نشریات غنی و با کیفیت برای بسیج را ضروری دانست و گفت: صدا و سیما باید خیلی بیشتر از این درباره بسیج سرمایهگذاری و کار کند.
این مرجع تقلید با بیان اینکه علومانسانی باید به صورت کامل اسلامی شود، اظهار داشت: در کتاب جامعهشناسی طاغوت پهلوی یک صفحه درباره مذهب وجود داشت که با پیش فرضهای خود، واقعیت مذهب را انکار و باعث آتش زدن به همه اعتقادات میشد.
وی اسلامی شدن کتب علومانسانی در رشتههای مختلف را مهم دانست و تاکید کرد: بدون اسلامی شدن زیرساختها، نظام اسلامی به وجود نمیآید چرا که نظام اسلامی روبنای آن زیر ساخت می باشد.
آیتالله مکارمشیرازی در ادامه افزود: مردم با شنیدن اخبار بسیج احساس آرامش کرده که دارای یک تکیه گاه محکم در سایه اسلام شدند.
وی با تاکید بر لزوم حل اختلافات جزیی میان بسیج و امام جماعات و هیأتامنا در مساجد، خاطرنشان کرد: با ورود و همکاری امامجماعت و هیأتامنا در فعالیتهای بسیج این موضوع حل خواهد شد و در این زمینه بسیجیان نسبت به ائمه جماعات تواضع داشته و ائمه جماعات نیز به بسیجیان محبت داشته باشند.
در ابتدای این دیدار سردار نقدی رییس سازمان بسیج مستضعفین به تشریح برخی فعالیتهای بسیج در زمینه نظام تربیتی صالحین، امر و نهی، فعالیت های ویژه بسیج در اقتصاد مقاومتی و خلق حماسه اقتصادی، تلاش بسیجیان برای استحکام ساخت درونی نظام و اسلامی کردن علوم انسانی پرداخت.
رییس سازمان بسیج مستضعفین خاطرنشان کرد: هماکنون 200 هزار حلقه تربیتی بسیجیان در سراسر کشور تحت اشراف 11 هزار مربی، 1000 سرمربی و اساتید سرمربیان که تحت اشراف نمایندگان ولیفقیه، ائمهجمعه و جماعات و روسای حوزههای علمیه در سراسر کشور فعالیت میکنند.
وی ورود امام جماعت مساجد را به فعالیتهای بسیج ضروری دانسته و تاکید کرد: پایگاه بسیج ایدهآل در مساجد، پایگاهی است که امامجماعت فرمانده پایگاه بوده و حلقات صالحین را تقویت کند و سازمان بسیج نیز در حال حرکت به این سمت میباشد.
در پایان این دیدار رمان یوسف پیامبر شامل سریال یوسف پیامبر اثر فرج الله سلحشور که به قلم سیده فاطمه موسوی نگاشته شده است همراه با چفیه بسیجی توسط سردار نقدی به آیتالله العظمی مکارم شیرازی اهدا گردید.
انتهای پیام/