سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مديرعامل سازمان بنادر و دريانوردي گفت:

جابه‌جايي مسافر از طريق بنادر ظرفيت گردشگري را افزايش مي‌دهد

توجه به توسعه بنادر و دريانوردي از طريق جابه‌جايي مسافر نقش مهمي در رونق گردشگري از طريق دريا دارد.

محمد سعيدنژاد مديرعامل سازمان بنادر و دريانوردي به خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران گفت: در رابطه با جابه‌جايي مسافر از طريق بنادر و جزاير مختلف کشور فرهنگ‌سازي و توسعه ناوگان دريايي درباره‌ي جابه‌جايي مسافر عاملي موثر براي توسعه گردشگري از طريق بنادر است.

وي در خصوص گسترش تعامل دريانوردي با ساير کشورها عنوان کرد: يکي ديگر از اولويت‌هاي اصلي سازمان بنادر و دريانوردي گسترش تعامل با ساير کشورها به‌ويژه شرکتهاي بزرگ کشتيراني براي ورود کشتي‌هاي آنها به بنادر ايران است زيرا اين کار باعث ايجاد يک رقابت جدي با بنادر ساير کشورهاي منطقه مي‌شود.

سعيدنژاد ادامه داد: از ديگر مباحث مطرح در مورد بحث بنادر ساماندهي وضعيت بنادر خشک و پس‌کرانه‌ها است که در اين مورد اميدواريم بتوانيم با اجراي ساماندهي بنادر خشک بخشي از تراکم کالاهاي وارد شده را از بنادر کنار ساحل به بنادر خشکي که در داخل کشور قرار دارند به منظور دسترسي سريعتر مردم به کالاها و ايجاد ظرفيت بيشتر در بنادر کشور استفاده کنيم.
انتهاي پيام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.