به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران لطیف کریمی سوره اظهار داشت: در سال گذشته آموزش یک هزار و 800 هنرآموز صنایع دستی در دستور اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان قرار داشت که یک هزار و 914 نفر مورد آموزش قرار گرفتند.
وی با اشاره به اینکه گواهینامههای پایان دوره آموزشی به هنرجویان صنایع دستی استان زنجان ارائه میشود، تصریح کرد: در مجموع 12 رشته صنایع دستی مورد آموزش قرار گرفته است.
معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان با بیان اینکه 70 نفر از هنرآموزان نیز در قالب کارگاههای آموزشی به صورت ثابت آموزش دیدهاند، اضافه کرد: از جمله این دورهها شامل کارگاههای آموزشی ملیلهسازی و چاروق دوزی میشود.
کریمی سوره با اشاره به اینکه در مجموع طی سال گذشته یک هزار و 984 نفر هنرآموز آموزش دیدهاند، یادآور شد: برنامههایی نیز در زمینه برخی از رشتههای صنایع دستی از جمله رودوزی سنتی و قلاب بافی صورت گرفته است.
این مقام مسئول از سال 85 تا 27 آبان ماه سالجاری 895 نفر در رشته قلاب بافی مجوز دریافت کردهاند، ادامه داد: در رشته رودوزی سنتی نیز 408 نفر هنرآموز مجوز دریافت کردهاند.
وی با بیان اینکه در رشته مسگری فقط 124 نفر از سال 85 تا 27 آبان سال جاری آموزش دیدهاند، اذعان داشت: این تفاوت در رشتهها معنیدار است.
معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان با اشاره به اینکه در حال حاضر سازمان بیمه تاکید دارد کسانی کارت شناسایی دریافت کنند که در رشته مربوطه فعال هستند، ابراز داشت: فعالیت فرد را پس از دریافت کارت شناسایی رصد میکنیم.
کریمی سوره با بیان اینکه بسیاری از افرادی که در رشته قلاب بافی کارت شناسایی دریافت کردهاند، بیمه نیز شدهاند، بیان داشت:اما سازمان بیمه محدودیتهایی را ایجاد کرده است و شرط بیمه شدن هنرآموزان صنایع دستی ایجاد چرخه تولید و فروش است.
این مقام مسئول با تاکید بر اینکه اگر فرد در رشته مورد نظر صنایع دستی فعال باشد هیچ مشکلی از نظر بیمه وجود ندارد، اظهار داشت: در حال حاضر برخی از هنرمندانی که کارت شناسایی دریافت کردهاند ولی فعال نیستند، گلهمند هستند.