به گزارش حوزه میراث فرهنگی
باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومی مجموعه سعدآباد؛ "جواد نجف علیزاده" در این خصوص گفت: در این مستندنگاری که از اوایل مهرماه 1389 آغاز شد، 2939 فایل تصویری شامل عکسهای شناسنامهای، هنری، آسیب شناسی و مرمتی، مطالعاتی و تحقیقاتی تهیه گردید.
مسئول واحد مستندنگاری و عکاسی مجموعه سعدآباد افزود: این تصاویر با فرآیند عکاسی دیجیتالی و در محیط jpG و RAW (فایل خام) ،عکسبرداری شده است.
وی اضافه کرد: در این پروژه از تمام زوایای مختلف اشیاء تصویربرداری گردیده و گاه تعداد عکسهای مربوط به یک شیء به 70 تصویر میرسد.
نجف علیزاده تأکید کرد: این اولین باریست که مستندنگاری بصورت کاملاً علمی انجام پذیرفته و به شناسنامهدار شدن آثار موزهای انجامیده است و از این طریق و در مواقع لازم امکان اثبات مالکیت اشیاء وجود خواهد داشت.
مسئول واحد مستندنگاری و عکاسی مجموعه سعدآباد اظهار داشت:در تهیه عکسهای شناسنامهای از اشل جهت مقیاس اثر و شماره اموالی شیء با حروف فارسی استفاده شد که نشان میدهد اثر موزه ایی مربوطه متعلق به کشور ایران است.
وی توضیح داد:طی این مستندنگاری علمی علاوه بر زیبایی شناسی و جنبه هنری آثار، از لحاظ ساماندهی و روند تخریبی اثر در طی سالهای مختلف(آسیب شناسی و مرمتی) و همچنین از جنبه مطالعاتی و تحقیقاتی شامل تکنیک ساخت و سازنده آن مورد بررسی قرار گرفته است.
انتهای پیام/ص