سرهنگ حسن رسولی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران رودهن اظهار داشت: متأسفانه در زمینه ثبت جهانی این آثار باقی مانده از جنگ تحمیلی به عنوان سندی از جنایات دشمنان کاری صورت نگرفته، اما لزوم آن به شدت حس می شود.
وی ادامه داد: در حال حاضر بقایای جنگ تحمیلی شامل ادوات نظامی، ویرانه های بناهای مسکونی، بخشی از سازه های دفاعی و ... وجود دارد که البته قسمت هایی از آن تخریب شده است.
رسولی افزود: باید از این یادمانها در همان شکل طبیعی نگهداری شود تا بتوان فرهنگ و مفاهیم ناب و برگرفته از عاشورای حسینی هشت سال دفاع مقدس را به خوبی به نسل های سوم و چهارم انقلاب انتقال داد؛ علاوه بر این، مردم ایران و حتی میهمانان خارجی از بازدید چنین مجموعه هایی استقبال می کنند.
معاون سابق ادبيات و انتشارات بنياد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس با یادآوری نحوه برخورد با ویدئو طی سالیان نخست انقلاب افزود: اوایل پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ابزارآلاتی نظیر ویدئو به تازگی رواج یافته بود و ما به شدت از این وسیله وحشت داشتیم.
وی ادامه داد: اما آهسته آهسته این وسیله به ابزاری برای ارائه آموزشهای اجتماعی، قرآنی و علمی در محافلی مانند دانشگاه ها و مدارس تبدیل شد و از آن به خوبی استفاده کردیم.
رسولی تصریح کرد: "این هم همین است و فرقی با آن نمی کند، اما در این بین مطالعه، تیزهوشی و ذکاوت نیاز است؛ قطعاً اگر از شبکه های اجتماعی به خوبی استفاده کنیم دشمن نسبت به استفاده از آن علیه ما پشیمان خواهد شد؛ از آن جایی که حرف های ما مقابل دشمن قابل قبول و به حق محسوب می شود، دشمنان از این جریان متضرر خواهند شد". /س