وی تصریح کرد: کمیته علمی گفتمان نخبگان با هدف نزدیک کردن مدیران اجرایی استان با محیطهای علمی و صاحبان اندیشه تشکیل و نخستین نشست تخصصی گفتمان نخبگان با محوریت بررسی آموزش عالی استان مرکزی با حضور استاندار و نماینده ولی فقیه برنامهریزی شد.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان مرکزی افزود: در کمیته علمی نسبت به شناسایی 20 عضو هیئت علمی برتر در دانشگاههای استان اقدام و به منظور انجام مصاحبه تخصصی در حوزههای آموزشی، پژوهشی و مدیریتی از آنان دعوت به عمل آمد.
ایمانیمقدم ادامه داد: پس از انجام مصاحبههای تخصصی 6 متن برگزیده و به منظور ارائه در اولین نشست تخصصی گفتمان انتخاب شد.
وی بیان داشت: استان مرکزی با داشتن مراکز صنعتی و دانشگاهی فراوان قطب صنعتی و علمی کشور به شمار میآید و با وجود 120 هزار دانشجو و 5 هزار هیئت علمی این ضرورت را ایجاب میکند که مطالعات و پژوهشهایی که در استان صورت میگیرد علمی و بر مبنای هدف باشد.
نماینده تشکلهای دانشجویی استان مرکزی نیز در این نشست با گلایه از جدی نگرفتن دغدغههای دانشجویی و دوری کردن مسئولان از دانشجویان به واسطه مشغلهها خواستار توجه مسئولان به تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر لزوم حضور مسئولان در محیطهای دانشجویی و پاسخگویی به سوالات آنها شد.
حمید احدی گفت: متاسفانه روند موجود در دانشگاهها و وجود یک نگاه بسته به حضور دانشجویان در مسائل سیاسی و برخوردهای گزینشی مسئولان دانشگاهها با برگزاری کرسیهای آزاد اندیشی باعث رخوت سیاسی در دانشگاهها شده است که این مهم نیازمند اصلاح میباشد.
وی بر لزوم توجه بیشتر به روند اسلامی کردن دانشگاهها تاکید کرد و خاطر نشان ساخت: در اسلامی کردن دانشگاهها بایستی به 4 محور اساتید، دانشجویان، متون و محتوا و قوانین و مقررات به صورت توامان نگریسته شود.
نماینده تشکلهای دانشجویی استان مرکزی اظهار داشت: در اسلامی شدن دانشگاهها اصلاح جدی محتوای علوم انسانی رخ نداده است و برخی اساتید غربزده در دانشگاهها جولان میدهند.
احدی تصریح کرد: متاسفانه مسئولان امر از اسلامی شدن فقط به تفکیک جنسیتی توجه کردهاند که این امر با کج سلیقگیها موجب سوء استفاده بیگانگان شده است.
وی بیان داشت: متاسفانه مباحثی چون اقتصاد مقاومتی، تقویت ساختار درونی، سبک زندگی و واکاوی تحولات بیداری اسلامی در دانشگاهها نه تنها در دانشگاهها بلکه توسط دولتمردان نیز مغفول مانده است./ج1