سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رییس انجمن "مدیریت منابع انسانی ایران" خبر داد:

اعطای"جایزه تعالی منابع انسانی " به 32 سازمان تولیدی و خدماتی کشور

مراسم اعطای " جایزه تعالی منابع انسانی" که عصر سه شنبه 28 آبان ماه در مرکز همایش های بین المللی صدا و سیما برگزار می شود. در اين مراسم به 32 سازمان تولیدی و خدماتی برتر کشور جوایزی اعطا می شود.

 به گزارش گروه اقتصادي باشگاه خبرنگاران؛سید مسعود همایونفر گفت: جایزه تعالی منابع انسانی در سه سطح گواهینامه، تقدیر نامه و نشان و بر اساس ارزیابی عملکرد حوزه منابع انسانی سازمان های متقاضی، همه ساله به سازمان های برتر ایرانی که مطابق نظام نامه جایزه، حایز شرایط لازم هستند، اعطا می شود.

وی یادآور شد: در فرآیند پنجمین دوره تعالی منابع انسانی 43 سازمان با ارسال مدارک آمادگی خود را برای شرکت در فرآیند جایزه اعلام کردند که پس از بررسی اظهارنامه های آنان توسط تیم های ارزیابی جایزه، برگزاری جلسات ارزیابی انفرادی و ترکیب و اجماع و نیز بازدید از محل این سازمان ها در نهایت 32 سازمان موفق شدند به یکی از سطوح جایزه یعنی گواهینامه، تقدیرنامه و نشان دست یابند.

رییس انجمن مدیریت منابع انسانی ایران ادامه داد: ايجاد فضاى رقابتى مناسب ميان سازمان ها و فراهم آورن امكان تبادل تجربيات موفق ميان آنان، انتخاب، معرفى و قدردانى از سازمان هاى برتر در حوزه مديريت منابع انسانی از جمله اهداف برپایی جایزه تعالی منابع انسانی است.

وی ادامه داد: از آنجا که برخی از کشورهای پیشرفته برای تعالی منابع انسانی خود، مدلی را طراحی می کنند، انجمن مدیریت منابع انسانی با احساس ضرورت طراحی یک مدل ملی و بومی متناسب با شرایط کشور، طی یک مطالعه سه ساله و پس از انجام تحقیقات میدانی، مدل تعالی منابع انسانی را برای نخستین بار در کشور طراحی  کرده است.

وی تصریح کرد: كليه سازمان هايى كه يكى از اهداف استراتژيك خود را رسيدن به تعالى در حوزه مديريت منابع انسانى می دانند، می توانند، متقاضى شركت دراين جايزه باشند. اجراى اين مدل به تفكيك در دو گروه  "سازمان هاى بزرگ" و  "سازمان هاى كوچك" و" متوسط" صورت می گيرد.
به گفته همایونفر، به دلیل فرهنگ سازی مناسب صورت گرفته و درک اهمیت توسعه این مدل، امسال با رشد30 درصدی سازمان های متقاضی رو برو بودیم.

 در سال 1388 -اولین سال برپایی جایزه- 21 سازمان، متقاضی دریافت جایزه تعالی منابع انسانی بودند که به سازمان برتر جوایزی اعطا شد. در سال 89 تعداد سازمان های متقاضی به 23 سازمان رسید که از میان آنها 13 سازمان برتر انتخاب شد در سال 90، 34 سازمان متقاضی دریافت جایزه بودند که 17 سازمان تولیدی و خدماتی موفق به دریافت جایزه شدند و در سال گذشته (91) از 35 شرکت متقاضی سرانجام 23 سازمان تولیدی و خدماتی توانستند این جایزه را دریافت کنند.

به گفته رییس انجمن مدیریت منابع انسانی ایران، جایزه تعالی منابع انسانی که برای نخستین بار در سال 1388 همزمان با برپایی پنجمین کنفرانس توسعه منابع انسانی برگزار شد، به عنوان یک مدل بومی و ملی توانسته است، نیازهای حوزه منابع انسانی سازمان ها را مرتفع کند تا جایی که سازمان های داوطلب پس از تطبیق و ارزیابی حوزه منابع انسانی سازمان های خود با این مدل می توانند، نقاط قوت و زمینه های قابل بهبود خود را تشخیص داده، برای تبدیل شدن به سازمان های خلاق و یادگیرنده، برنامه های بهبود کوتاه مدت و بلند مدت سازمان خود را طراحی کنند .

شایان ذکر است، علاوه بر سازمان هایی که در فرآیند جایزه شرکت می کنند، بعضی از سازمان های بزرگ، مدل تعالی منابع انسانی انجمن مدیریت منابع انسانی ایران را  برای زیر مجموعه های خود به مورد اجرا در آورده اند و این سازمان ها هم اینک این مدل را به عنوان یک مدل بومی پویا و کاربردی مورد بهره برداری قرار می دهند .

انتهاي پيام/

برچسب ها: منابع ، انسانی ، تولید ، خدمات ، جایزه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.