به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران، احمدرضا رئیسزاده در اصفهان اظهار کرد: برداشت زعفران در استان اصفهان از اواخر مهرماه در مناطق سردسیر استان آغاز شده و تا اوایل آذر ماه در مناطق با اقلیم گرمتر ادامه دارد.
وی افزود: با توجه به فراهم بودن شرایط آب و هوایی مناسب تولید این محصول، پیشبینی میشود که امسال سه هزار و 300 کیلوگرم زعفران از مزارع موجود در سطح استان اصفهان به دست آید.
مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی استان اصفهان با بیان اینکه سطح زیرکشت این محصول نسبت به سال گذشته 10 درصد افزایش داشته است، تصریح کرد: در حال حاضر سطح زیرکشت زعفران در استان به 600 هکتار رسیده است.
وی ادامه داد: متوسط عملکرد مزارع زعفران استان اصفهان پنج کیلوگرم و نیم در هر هکتار است که در سطح مطلوبی قرار دارد.
رئیسزاده تاکید کرد: بیشترین سطح کاشت محصول زعفران به ترتیب به شهرستانهای نطنز، نجفآباد، تیران و کرون، شاهینشهر، اردستان، نائین، کاشان و خور و بیابانک اختصاص دارد.
وی اضافه کرد: زعفران تولید شده در استان توسط شرکتهای مخصوص جمعآوری شده که بیشترین میزان آن به کشورهای خارجی صادر میشود.